مجله تفر یحی آموزشی

از دستور مرغ سوخاری گردویی چه میدانید؟ Reviewed by Momizat on . طرز تهیه مرغ سوخاری گردویی در فر زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان پخت : ۳۰ دقیقه مواد لازم برای ۴ سرو سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد حدود ۵۶۰ گرم گردوی خرد ش طرز تهیه مرغ سوخاری گردویی در فر زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان پخت : ۳۰ دقیقه مواد لازم برای ۴ سرو سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد حدود ۵۶۰ گرم گردوی خرد ش Rating: 0

از دستور مرغ سوخاری گردویی چه میدانید؟

۲۰۱۶۷۱۲۲۳۳۶۶۲

طرز تهیه مرغ سوخاری گردویی در فر

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۴ سرو

سینه مرغ بدون پوست و استخوان

۴ عدد حدود ۵۶۰ گرم

گردوی خرد شده

۱ فنجان

آرد کامل یا آرد سفید یا پودر نان یا پودر کورنفلکس

سه چهارم فنجان

نمک

نصف فنجان

فلفل

یک چهارم ق چ

پودر سیر

یک هشتم ق چ

پودر اویشن

یک هشتم ق چ

تخم مرغ بزرگ

۲ عدد

آب

۱ ق غ

کره

۳ ق غ

 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه مرغ سوخاری گردویی در فر آشنا میکنیم .

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده کناری بگذارید .

هر دو طرف سینه مرغ را نمک و فلفل پاشید کناری بگذارید .

گردو ، خرده نان ، نمک ، فلفل ، پودر سیر و اویشن را در غذاساز ریخته کاملا مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود سپس در ظرفی کم عمق بریزید و جلوی دستتان بگذراید .

تخم مرغ و آب را در کاسه ای کم عمق هم بزنید تا از لختگی در آید .

تکه های سینه مرغ را در تخم مرغ زده و در مخلوط گردو بگردانید و در بشقابی بگذارید کمی استراحت کند .

در تابه ای نچسب کره اضافه کرده و روی حرارت متوسط ذوب کنید و مرغ ها را حدود ۲ دقیقه در هر طرف سرخ نمایید و در سینی فر بچینید و به مدت ۱۲ – ۱۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد و طلایی شود . مرغ ها را به صورت گرم یا هم دما با اتاق سرو نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

منبع: اکا

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا