مجله تفر یحی آموزشی

آموزش دسر فوق حرفه ای با شلیل و موز و خامه Reviewed by Momizat on . آموزش دسر فوق حرفه ای با شلیل و موز و خامه آموزش دسر فوق حرفه ای با شلیل و موز و خامه مواد اولیه برای تهیه پاولووای شلیل و موز: (برای ۸ نفر) ۱ _ سفيده تخم مرغ ۴ آموزش دسر فوق حرفه ای با شلیل و موز و خامه آموزش دسر فوق حرفه ای با شلیل و موز و خامه مواد اولیه برای تهیه پاولووای شلیل و موز: (برای ۸ نفر) ۱ _ سفيده تخم مرغ ۴ Rating: 0

آموزش دسر فوق حرفه ای با شلیل و موز و خامه

آموزش دسر فوق حرفه ای با شلیل و موز و خامه

۱۲
آموزش دسر فوق حرفه ای با شلیل و موز و خامه

مواد اولیه برای تهیه پاولووای شلیل و موز: (برای ۸ نفر)
۱ _ سفيده تخم مرغ ۴ عدد
۲ _ شكر ۲۵۰ گرم ( يك ليوان سر پر
۳ _ پودر كاكائو  ۱ قاشق مربا خوري
۴ _ وانيل قدري
۵ _ آب ليمو ۱ قاشق غذا خوري
۶ _ خامه ۱ ليوان
۷ _ شليل ۲ عدد درشت
۸ – موز كوچك ۱ عدد
۹ _ گردو و پسته خرد شده ۳ قاشق غذا خوري

مراحل تهیه:

فبل از هر كاري فر رابا بیشترین درجه روشن كنيد و بعد از ۴ دقیقه روی   ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید .

شكر را مولينكس و كاملاً پودر كنيد.
_ تخم مرغها را دانه دانه در ظرفي شكسته و با احتياط زرده را جدا كنيد اگر آثار زرده در سفيده باقي بماند سفيده خوب پف نميكند . بعد با دور تند همزن برقي سفيده را تا جايي بزنيد كه پنبه اي شود .

_ در حالي كه سفيده را ميزنيد پودر شكر را كم كم اضافه كنيد و صبر كنيد تا كاملاً با سفيده مخلوط شود و يكباره شكر را اضافه نكنيد و ممكن است هم زدن ۱۰ الي ۱۵ دقيقه طول بكشد .

_ پودر كاكائو و وانيل و آب ليمو را اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد تا كاملاً مخلوط شود .
_ كف سيني فر را كاغذ روغني انداخته و مايه را روي آن بريزيد و با پالت آن را به شكل يك دايره ۲۰الی ۲۵ سانتي متري پهن كنيد. یا با قیف دایره وار گلهایی به اندازه یک گردوی کوچک کنار و چسبیده به هم و به همان قطر درست کنید .
_ نيمي از گردو و پسته را در لبه بيروني روي مايه بريزيد .

_ سيني را در فر با حرات۱۸۰ درجه سانتي گراد و به مدت ۲۵ دقيقه بگذاريد .
_ بعد از اين مدتی که در فر بود در فر را باز نكنيد ولي فر را خاموش كنيد و صبر كنيد تا به مرور گرماي فر كم شود . اگر در فر باز شود و این مرحله به خوبی انجام نشود مغز این دسر خوب پخته نمی شود .

_ بعد از اينكه اين دسر را از فر خارج كرديد با يك لايه خامه و ميوه و بقيه گردو و پسته تزئين كنيد .
_ معمولاً اين دسر در اتمام كار به علت سبکی و پوک بودن كمي ترك بر ميدارد و مهم نيست زيباتر هم ميشود .

اگر تعداد افراد خانواده کم است مقدار داده شده را نصف کنید .
 
این دسر ترکیبی از شیرینی مرنگ همراه با خامه و میوه  است.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا