مجله تفر یحی آموزشی

کوفته ایسلی، کوفته ای از دیار ترکهای خوش خوراک! Reviewed by Momizat on . دیدگا: اینبار قصد داریم دستور طبخ یک کوفته با مواد داخلی عالی و خوشمزه رو آموزش بدیم که اصلیت این کوفته به کشور ترکیه برمیگرده... امیدوارم از طعم این غذا لذت بب دیدگا: اینبار قصد داریم دستور طبخ یک کوفته با مواد داخلی عالی و خوشمزه رو آموزش بدیم که اصلیت این کوفته به کشور ترکیه برمیگرده... امیدوارم از طعم این غذا لذت بب Rating: 0

کوفته ایسلی، کوفته ای از دیار ترکهای خوش خوراک!

دیدگا: اینبار قصد داریم دستور طبخ یک کوفته با مواد داخلی عالی و خوشمزه رو آموزش بدیم که اصلیت این کوفته به کشور ترکیه برمیگرده… امیدوارم از طعم این غذا لذت ببرید.

کوفته ایسلی

۶۳۵۷۲۳۸۰۰۵۸۵۸۶۷۲۵۰

مواد لازم برای تهیه خمیر

۵۰۰ گرم بلغور
۲ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد
۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی فلفلی
به میزان لازم نمک و فلفل

مواد لازم برای داخل کوفته

۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز خرد شده
۱ ق س رب گوجه فرنگی
به میزان لازم نمک و فلفل
۲/۱ ق چ زیره
۱ ق س نعنای خرد شده
به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا بلغور را بپزید، سپس آن را در یک کاسه مناسب با تخم مرغ ها، آرد، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا خمیر کوفته آماده شود. در صورت نیاز خمیر را با دست خوب ورز دهید.

۲٫ در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و پیازهای خرد شده را داخل آن تفت دهید ، سپس گوشت را اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا رب را همراه زیره، نعنا، نمک و فلفل اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید. کمی آب به گوشت اضافه کرده و صبر کنید تا بپزد.

۳٫ وقتی گوشت پخت، از خمیر کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید، آن را با انگشت کمی گود کنید، سپس از مواد میانی داخل آن بریزید و خمیر را دوباره گرد کنید. با کمک دست خمیر را به شکل بیضی در آورید. هر تعداد که می شود به همین شکل کوفته ها را آماده کنید.

۴٫ در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. کوفته ها را داخل روغن خوب سرخ کنید. بعد از آنکه کوفته ها سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون بیاورید، در ظرف مورد نظرتان بچینید، سپس سرو کنید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا