مجله تفر یحی آموزشی

طرز تهیه خاگینه پرتقالی خوشمزه Reviewed by Momizat on . طرز تهیه خاگینه پرتقالی خوشمزه در این مطلب طرز تهـیه خاگینه پرتقالی رو آموزش میدیم که حتما میتونه برای شما خیلی جالب باشه. مواد لازم: ماست (سفت لبنیاتی): ۶۰ گرم طرز تهیه خاگینه پرتقالی خوشمزه در این مطلب طرز تهـیه خاگینه پرتقالی رو آموزش میدیم که حتما میتونه برای شما خیلی جالب باشه. مواد لازم: ماست (سفت لبنیاتی): ۶۰ گرم Rating: 0

طرز تهیه خاگینه پرتقالی خوشمزه

طرز تهیه خاگینه پرتقالی خوشمزه

در این مطلب طرز تهـیه خاگینه پرتقالی رو آموزش میدیم که حتما میتونه برای شما خیلی جالب باشه.

مواد لازم:

  • ماست (سفت لبنیاتی): ۶۰ گرم
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  • آرد: ۳۰ گرم
  • آرد برنج: ۱۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پوست پرتقال (رنده شده): ۱ قاشق مرباخوری
  • اسانس پرتقال: یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم شربت:

  • آب پرتقال طبیعی: ۲۵۰ میلی لیتر
  • شکر: ۴۰۰ گرم
 ۳
 
طرز تهیه:

۱٫ تخم مرغ ها را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و یکدست بشود. اسانس و پوست پرتقال را نیز اضافه کرده، سپس بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید.

 
۲٫ بعد آرد را اضافه کرده هم بزنید تا مواد یکدست شود. مایه خاگینه را کنار بگذارید تا کمی به اصطلاح سنگین شود.

۳٫ داخل قالب سیلیکونی کوچک را کاملا چرب کرده و از مواد بریزید. سپس در فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. در انتها در شربت ولرم قرار داده تا کاملا شهدی شود و آماده مصرف شود.َ

طرز تهیه شربت خاگینه:

شکر را به آب پرتقال اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که قوام بیاید. شربت ولرم را کنار گذاشته تا از داغی بیفتد، سپس شربت ولرم را روی خاگینه گرم بریزید.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا