مجله تفر یحی آموزشی

دستور طبخ خورشت داوود پاشای ترکی Reviewed by Momizat on . دیدگا: اینبار نوبت یک خورشت ترکی هست که با طعم های سنتی ترکی هم بیشتر آشنا بشید... امیدوارم که از دستور این خورشت لذت ببرید... خورش داوود پاشا مواد لازم ۱ کیلو دیدگا: اینبار نوبت یک خورشت ترکی هست که با طعم های سنتی ترکی هم بیشتر آشنا بشید... امیدوارم که از دستور این خورشت لذت ببرید... خورش داوود پاشا مواد لازم ۱ کیلو Rating: 0

دستور طبخ خورشت داوود پاشای ترکی

دیدگا: اینبار نوبت یک خورشت ترکی هست که با طعم های سنتی ترکی هم بیشتر آشنا بشید… امیدوارم که از دستور این خورشت لذت ببرید…

خورش داوود پاشا

۶۳۵۷۲۳۸۰۰۵۸۵۰۸۷۲۴۰

مواد لازم

۱ کیلو گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز رنده شده
۱ قاشق سوپ خوری پودر نعنا خشک
۲ قاشق سوپ خوری رب انار ملس
۱ لیوان آب
به میزان لازم نمک، فلفل و دارچین
مقداری کره

طرز تهیه:

۱٫ در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

۲٫ مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.

۳٫ بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا