مجله تفر یحی آموزشی

یک دستور ویژه برای درست کردن پوآچای سیب زمینی و مرغ Reviewed by Momizat on . دیدگا: در این مطلب قصد دارم از یک غذای جمع و جور و شیک صحبت کنیم که طعم فوق العاده ای داره علاوه بر ارزش غذایی بالایی که داره میتونید بعنوان یک وعده کامل غذایی دیدگا: در این مطلب قصد دارم از یک غذای جمع و جور و شیک صحبت کنیم که طعم فوق العاده ای داره علاوه بر ارزش غذایی بالایی که داره میتونید بعنوان یک وعده کامل غذایی Rating: 0

یک دستور ویژه برای درست کردن پوآچای سیب زمینی و مرغ

دیدگا: در این مطلب قصد دارم از یک غذای جمع و جور و شیک صحبت کنیم که طعم فوق العاده ای داره علاوه بر ارزش غذایی بالایی که داره میتونید بعنوان یک وعده کامل غذایی روش حساب باز کنید!

پوآچای سیب زمینی و مرغ

۶۳۵۷۲۳۸۰۰۵۸۴۴۶۳۲۳۲

مواد لازم برای تهیه خمیر

۳ پیمانه آرد
۱ قاشق سوپ خوری پودر خمیر ترش
۱ قاشق مربا خوری نمک
۱ قاشق مربا خوری شکر
۱۰۰ گرم کره
۱ پیمانه شیر
۱ عدد تخم مرغ

مواد میانی

۳ عدد سیب زمینی پخته و رنده شده
نصف سینه مرغ پخته شده و خرد شده
۱ عدد هویج پخته و نگینی خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم

مواد رومال

۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ قاشق چای خوری پودر قند
۱ قاشق چای خوری زعفران دم کرده

طرز تهیه:

۱٫ برای تهیه خمیر در یک کاسه آرد و نمک را ریخته و خوب مخلوط کنید، سپس وسط آن را گود کنید. اکنون کره به دما رسیده، تخم مرغ، شیر، پودر خمیر ترش و شکر را داخل آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

۲٫ برای تهیه مواد میانی، سیب زمینی، سینه مرغ، هویج، نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب بریزید و آنها را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

۳٫ از خمیر یک گلوله برداشته و آن را با وردنه باز کنید. در قسمت بالای خمیر کمی از مواد قرار دهید. به لبه های خمیر کمی آب بزنید و تا یک سوم آن را رول کنید. باقیمانده خمیر را ۲ برش داده و بافت بزنید، سپس روی رول برگردانید.

۴٫ مواد لازم برای تهیه رومال را داخل یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و روی نان پوآچاها بمالید. نان ها را در فر ۱۸۰ درجه سانتی گرادی که از پیش گرم شده، به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند، سپس آنها را سرو کنید.

فوت وفن

اگر طعم سس قرمز را دوست دارید می توانید این غذا را با سس قرمز سرو کنید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا