مجله تفر یحی آموزشی

یک غذای مدرن ترکی به نام پلو بادمجان با بادام و کشمش Reviewed by Momizat on . دیدگا: پلو بادمجان با بادام و کشمش یک غذای ترکی مخصوص با طعم های خیلی خاص هست که حتما تظر شما رو به خودش جلب میکنه... امیدوارم لذت ببرید. پلو بادمجان با بادام و دیدگا: پلو بادمجان با بادام و کشمش یک غذای ترکی مخصوص با طعم های خیلی خاص هست که حتما تظر شما رو به خودش جلب میکنه... امیدوارم لذت ببرید. پلو بادمجان با بادام و Rating: 0

یک غذای مدرن ترکی به نام پلو بادمجان با بادام و کشمش

دیدگا: پلو بادمجان با بادام و کشمش یک غذای ترکی مخصوص با طعم های خیلی خاص هست که حتما تظر شما رو به خودش جلب میکنه… امیدوارم لذت ببرید.

پلو بادمجان با بادام و کشمش

۶۳۵۷۲۳۸۰۰۵۸۳۸۳۹۲۲۴

مواد لازم برای ۳نفر

۱٫۸ پیمانه بادام پوست گرفته
۳ پیمانه برنج
۳ عدد بادمجان قلمی
۲ عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
۱ قاشق سوپ خوری شوید خشک
۱٫۲ پیمانه کشمش پلویی
۱ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق سوپ خوری دارچین
به میزان لازم روغن، نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته، آنها را حلقه حلقه کرده و سپس در یک تابه مناسب به همراه مقدار کافی روغن سرخ کنید. کشمش را خوب بشویید، سپس آن را در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

۲٫ پیاز را خرد کرده و آن را در یک تابه دیگر در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود ، سپس بادام و کشمش را هم اضافه کرده، آنها را با پیاز کمی تفت دهید.

۳٫ برنج را خوب بشویید، سپس آن را در تابه ریخته و همراه با مواد کمی تفت دهید.

۴٫ اکنون مواد داخل تابه را در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. مقداری آب هم اضافه کنید. مقدار آب باید به اندازه ای باشد که حدود ۱ بند انگشت آب روی مواد قرار بگیرد. به مقدار لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید.

۵٫ وقتی آب برنج به نصف رسید گوجه فرنگی خرد شده ، شوید و بادمجان ها را اضافه کنید. وقتی آب برنج تمام شد پودر دارچین را روی برنج بریزید، دم کنی گذاشته و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد .

فوت وفن

این برنج را باید سرد سرو کنید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا