مجله تفر یحی آموزشی

دستور تهیه نخود پلو با سبزیجات یک غذای سالم! Reviewed by Momizat on . دیدگا: غذاهای ترکی از اون غذاهای خوش مزه ایه که بخاطر تنوع و شیوه های طبخ خاصی که داره باب میل تمام سلیقه هاست... نظر شما رو به دستور یک خوراک جالب جلب میکنم... دیدگا: غذاهای ترکی از اون غذاهای خوش مزه ایه که بخاطر تنوع و شیوه های طبخ خاصی که داره باب میل تمام سلیقه هاست... نظر شما رو به دستور یک خوراک جالب جلب میکنم... Rating: 0

دستور تهیه نخود پلو با سبزیجات یک غذای سالم!

دیدگا: غذاهای ترکی از اون غذاهای خوش مزه ایه که بخاطر تنوع و شیوه های طبخ خاصی که داره باب میل تمام سلیقه هاست… نظر شما رو به دستور یک خوراک جالب جلب میکنم…

نخودپلو + سبزیجات

۶۳۵۷۲۳۸۰۰۵۹۴۱۳۵۳۵۶

مواد لازم برای ۳ نفر

۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی
۱٫۴ پیمانه نخود آبگوشتی
۱ عدد هویج متوسط
۱ عدد پیاز متوسط
۲ قاشق سوپ خوری پیاز داغ
۲ قاشق سوپ خوری بادام زمینی یا هندی
۶ عدد دانه شاه بلوط یا ۳ قاشق سوپ خوری چلغوز
۲ پیمانه برنج
۳ قاشق سوپ خوری کشمش پلویی
به میزان لازم روغن
به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱٫ نخود را از شب قبل خیس کنید، سپس آن را بپزید. در یک قابلمه گوشت را همراه با مقدار کافی آب و یک عدد پیاز روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. هویج را بعد از شست و شو پوست گرفته و نگینی خرد کنید، سپس آن را بپزید. برنج را پاک کرده و خوب بشویید، سپس آن را با مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. کشمش را هم بعد از آنکه شستید، در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

۲٫ در یک تابه مناسب یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز داغ را اضافه کنید. اکنون دانه شاه بلوط و بادام زمینی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر کشمش پلویی را اضافه کرده و یک دقیقه آن را با بقیه مواد تفت دهید.

۳٫ اکنون برنج را داخل یک قابلمه مناسب همراه با مقدار کافی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. آب به اندازه ای باشد که یک بند انگشت روی برنج را آب بگیرد. مقدار آب بستگی به نوع برنج هم دارد. حالا گوشت و نخود پخته و مواد داخل تابه را همراه با هویج، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و مواد را به آرامی هم بزنید. وقتی آب برنج تمام شد، دم کنی گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا