مجله تفر یحی آموزشی

گمج مرغ و قارچ در ظروف سفالی Reviewed by Momizat on . گمج مرغ و قارچ در ظروف سفالی     اگر میخواهید گمـج مرغ و قارچ درست کنید با ما همراه باشـید. ظروف سفالی در آشپـزی  یک امتیاز مثبت برای آشپـز است، اما از سوی دیـگ گمج مرغ و قارچ در ظروف سفالی     اگر میخواهید گمـج مرغ و قارچ درست کنید با ما همراه باشـید. ظروف سفالی در آشپـزی  یک امتیاز مثبت برای آشپـز است، اما از سوی دیـگ Rating: 0

گمج مرغ و قارچ در ظروف سفالی

گمج مرغ و قارچ در ظروف سفالی

 ۶
 

اگر میخواهید گمـج مرغ و قارچ درست کنید با ما همراه باشـید. ظروف سفالی در آشپـزی  یک امتیاز مثبت برای آشپـز است، اما از سوی دیـگر زمان بیشتری برای پخت خوراک بـاید در نظر گرفت تا خورشـت کاملا جا بیفتد.

۵

مواد لازم:

    نصف استکان روغن زیتون
    ۴    عدد  سینه  مرغ
    ۴۰۰  گرم  قارچ
    ۲    عدد  گوجه
    ۲    عدد  فلفل سبز تند
    ۱    عدد پیاز
    ۱    قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
    نمک فلفل سیاه، ادویه دلخواه

۶

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده همراه روغن زیتون تا طلایی شدن سرخ کنید.  رب را افزوده سه دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهیدسینه مرغ را به شکل مکعب های درشت خرد کرده به پیاز اضافه کنید. آنقدر سرخ کنید که ظاهر خامش از بین برودگوجه را پوست گرفته مکعبی خرد کرده

به مخلوط مرغ اضافه کنید.قارچ و فلفل ها را هم به همان شکل خرد کرده به موادتان اضافه کنید.  درب ظرف را گذاشته شعله زیر ظرف را کم کنید تا با آب خودش بمدت ۳۵ دقیقه بپزد. به خوراک نمک، فلفل و ادویه دلخواه افزوده خوب مخلوط کنید

و در ظروف سفالی مقاوم به گرمای فر ریخته رویش پنیر چدار بپاشید در فر  از قبل گرم شده قرار دهید تا روی خوراک کاملا طلایی شود.  بعد از خارج  کردن از فر وقتی که هنوز داغ است رویش جعفری پاشیده همراه نان تازه یا برنج ساده سرو کنید.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا