مجله تفر یحی آموزشی

مربای جالب و خوشمزه با پوست پسته! Reviewed by Momizat on . مربای جالب و خوشمزه با پوست پسته! دیدگا: اگر دلتون رو به دریا زدید و پسته هایی که برای ایام عید خریدید برای دور ریختن پوست پسته ها عجله نکنید. دراین مطلب قصد دا مربای جالب و خوشمزه با پوست پسته! دیدگا: اگر دلتون رو به دریا زدید و پسته هایی که برای ایام عید خریدید برای دور ریختن پوست پسته ها عجله نکنید. دراین مطلب قصد دا Rating: 0

مربای جالب و خوشمزه با پوست پسته!

مربای جالب و خوشمزه با پوست پسته!

دیدگا: اگر دلتون رو به دریا زدید و پسته هایی که برای ایام عید خریدید برای دور ریختن پوست پسته ها عجله نکنید. دراین مطلب قصد داریم طرز تهیه یک مربای خوشمزه رو به شما آموزش بدیم که با پوست پسته درست میشه. تعجب نکنید! وقتی خداد تومن پول پسته رو میدید و میل میکنید حتی نباید از پوست اون هم براحتی بگذرید. امیدوارم خوشتون بیاد
۱۰
 
مواد لازم :
پوست پستـه تازه : ۱ کیلو
شکر : ۱ کیلو
هل یا وانیـل : به قدر لازم
آبلیمو : نصف استـکان
گلاب در صورت تمـایل : ۱ فنجان
خلال پستـه : ۱ فنجان

طرز تهیه :
پوست پسـته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیـقه می جوشانیم تا تلخی پوسـت گرفته شـود و آن را در آب سرد می ریزیـم.
یک ساعـت بعد آن را صـاف می کنیم.
شکر را با ۳ لیـوان آب و گلاب می جوشـانیم تا کمی قوام بیاید.
پس از سرد شدن شـربت پوست پسته ها را در شربت مـی ریزیم و بعد از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حـرارت ملایم اجاق قرار می دهیـم تا مربا جا بیفتد و شربت قـوام بیاید.
آبلیمو و خلال پستـه را هم اضافه می کنیم و بعد از سـه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمـی داریم و می گذاریم مربا خنـک شود.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا