مجله تفر یحی آموزشی

آموزش ته چین با گوشت و بادمجان فوق العاده خوشمزه Reviewed by Momizat on . آموزش ته چین با گوشت و بادمجان فوق العاده خوشمزه ته‌چین در بیـن غذاهای ایرانی به خاطر شكل و فرم زیبایـش از جمله غذاهای رسمی و منـاسب مهمانی‌هاست البته برخلاف تص آموزش ته چین با گوشت و بادمجان فوق العاده خوشمزه ته‌چین در بیـن غذاهای ایرانی به خاطر شكل و فرم زیبایـش از جمله غذاهای رسمی و منـاسب مهمانی‌هاست البته برخلاف تص Rating: 0

آموزش ته چین با گوشت و بادمجان فوق العاده خوشمزه

آموزش ته چین با گوشت و بادمجان فوق العاده خوشمزه

۱۷

ته‌چین در بیـن غذاهای ایرانی به خاطر شكل و فرم زیبایـش از جمله غذاهای رسمی و منـاسب مهمانی‌هاست
البته برخلاف تصور اغلب ما كـه گمان می‌كنیم تنهـا نوع آن، ته‌چین مـرغ است، این غذا – باتوجه به مواد داخل آن – انواع گوناگـونی دارد. این‌بار می‌خواهیـم به روش پخت ته‌چیـن گوشت و بادمجـان بپردازیم.

مواد لازم برای ۸ نفر:

– برنج ۳ پیمانه
– بادمجان یك كیـلوگرم
– گوشت چرخ‌كـرده ۲۵۰ گرم
– پیاز یك عـدد (خلالی خرد شود)
– زرده تخم‌مـرغ ۳ عدد
– ماست ۴ قاشـق سوپ‌خوری
– زعفران ساییده شـده یك قاشق چای‌خوری
– نمك و فلفل به مـقدار لازم
– زردچوبه یك قاشـق چای‌خوری
– روغن مایع مخصـوص سرخ‌كردن به مقـدار كافی
– كره ۵۰ گرم

طرز تهـیه:

ابتدا بادمجـان‌ها را بشویید و پوست بكنیـد. سپس به صورت حلقه‌ای ببـرید و كمی نمك روی آن بپاشـید.
در تابه‌ای مقداری روغن مخصـوص سرخ‌كردن بریزید و بادمجان‌ها را در آن سـرخ كنید. پس از سرخ‌شـدن هر دو طرف بادمجان‌ها، آنها را به ظرف دیگری منتقل كنید.
پیاز خردشده را نیز داخل تابه دیگری سـرخ كنید تا طلایی رنگ شود. بعد زردچوبه را به آن اضـافه كنید و همراه پیاز كمی تفت دهید.
پس از آن، گوشت چرخ‌كرده را همراه كمی نمك و فلفل به پیازداغ بیفزایید. این مخلوط را روی شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهید و آن‌قدر هم بزنید تا گوشت، تفت داده شده و همزمان بپزد.
نكته: برای آنكه گوشت زودتر بپزد، در ظرف را بگذارید.
از طرف دیگر، قابلمه متوسطی را تا نیمه از آب پر كنید و پس از اضافه‌كردن كمی نمك به آن، روی حرارت اجاق‌گاز بگذارید تا به جوش آید.
سپس برنجی را كه ۳-۲ ساعت پیش خیس كرده بودید، داخل آب درحال جوش بریزید و چند دقیقه حرارت زیاد بدهید تا همراه با آب بجوشد.
پس از گذشـت مدت زمان لازم، آن را آبكش كنید. برنج آبكش‌شده را كنار بگذارید.
حالا زرده‌های تخم‌مرغ، زعفران و ماست را در كاسه بزرگی بریزید و خوب هم بزنید؛ سپس برنج آبكش‌شده را به این مواد اضافه كرده و خوب با آن مخلوط كنید.
داخل یك تابه گرد نسوز كمی روغن بریزید و نیمی از برنج را در آن بریزید.
حالا بادمجان‌های حلقه‌شده را روی برنج بچینید و آنها را با لایه‌ای از گوشت چرخ‌كرده سرخ‌شده بپوشانید.
در پایان باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و با قاشق سطح آن را صاف كنید.
پیش از دم‌كردن برنج، با انتهای دسته قاشق چند سـوراخ داخل آن ایجاد كنید و سپس كره آب شده را روی سطح برنج بریزید، در ظرف را گذاشته و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.
پس از گذشت حدود ۱۵ دقیقه دم‌كنی را روی تابه قرار دهید و بگذارید تا ته‌چین به‌طور كامل دم بكشد.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا