مجله تفر یحی آموزشی

درست کردن پای بوقلمون را حتما یاد بگیرید Reviewed by Momizat on . درست کردن پای بوقلمون را حتما یاد بگیرید خوراک پای بوقلمون از اون غذاهای با اصل و نسب هست که حتما باید یکبار اون رو امتجان کنید. امیدوارم از میل کردن این غذا لذ درست کردن پای بوقلمون را حتما یاد بگیرید خوراک پای بوقلمون از اون غذاهای با اصل و نسب هست که حتما باید یکبار اون رو امتجان کنید. امیدوارم از میل کردن این غذا لذ Rating: 0

درست کردن پای بوقلمون را حتما یاد بگیرید

درست کردن پای بوقلمون را حتما یاد بگیرید

خوراک پای بوقلمون از اون غذاهای با اصل و نسب هست که حتما باید یکبار اون رو امتجان کنید. امیدوارم از میل کردن این غذا لذت ببرید.

۱۷

مواد لازم:

تره فرنگی :۲ کیلوگرم
گوشت بوقلمون :۸۰۰ گرم
خمیر تارت :۵۰۰ گرم
ژامبون دودی :۵ ورقه
گردو :۱۲ عدد
عصاره مرغ :۱ لیتر
تخم مرغ :۱ عدد
مریم گلی :۲ برگ
برگ آویشن :۱ دسته کوچک
آرد :۲ قاشق غذاخوری
خامه ترش :۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون :به میزان لازم
نمک و پودر فلفل سیاه :به میزان دلخواه
 ۱۸

طرز تهیه پای بـوقلمون 

قبل از آماده شدن مـواد پای ، فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهـایت تنظیم کرده و روشن می کنیم تا گـرم شود.
زمان طبخ گوشت بوقلمـون بین ۲ تا ۳ ساعت است؛ گوشـت را با نمک و فلفل و کمی روغـن زیتون آغشته کرده داخل فر قرار می دهیـم. در این زمان گوشت را چک می کنـیم تا هر زمان که دوست داشتیم، بسته به طبـع و ذائقه که گوشت را کاملاً پخته دوسـت دارید یا نیم پز، آن را از داخل فر خـارج کرده و بعد از خنک شدن تکه تکه خـرد می کنیم.
در یک تابه روی حرارت متوسـط مقداری روغن زیتون را گرم کرده و برگ‎های آویـشن و ژامبون دودی خرد شده را در آن تفت می دهیـم.
سپس قسمت‎هـای سفید تره‎فرنگی‎ها را درشت و قسمت‎های سبـز آن را ریز خرد می کنیم.
تره فرنگی‎ها را اضـافه کرده و آن‎ها را نیز به مدت ۳ دقیقه تفـت می دهیم.
مقداری نمک و فلفل و آرد روی آن‎هـا پاشیده و هم می زنیم.
آب مرغ (عصاره) را اضـافه کرده و درب ظرف را گذاشته تا بجوش آیـد. سپس شعله را کم کرده و اجازه می دهیـم تا به مدت ۳۰ دقیقه تره فرنگی بپزد تا نـرم شود.
پس از پخته شدن تره فرنگی‎هـا و غلیظ شدن عصاره، گوشت بوقلمـون را اضافه می کنیم.
خامه ترش را اضافه کرده و شعـله را زیاد می کنیم تا مواد به جوش آیند.
غذا را چشیده و در صورت نیاز نمـک و فلفل اضافه کرده و شعله را خاموش می کنیم.
در ظرف دیگری مواد پخته شده را از صافی رد می کنیم.
یک ظرف پیرکس گود با ابعاد ۲۲*۳۰ سانتی‎متر را انتخاب می کنیم. روی یک سطح تمیز مقداری آرد پاشیده و خمیر را تقریباً به اندازه ۲ برابر سایز ظرف پهن می کنیم.
گردوها را درشت خرد کرده و داخل تابه فاقد روغـن روی حـرارت کم حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بو می دهیم.
روی نیمی از خمیر گردوهای خرد شده را ریخته و برگ‎های مریم گلی را روی آن‎ها قرار می دهیم. نیمه دیگر خمـیر را روی آن‎ها خم کرده و با کمک وردنه آن را به ‎صـورت یکنواخت باز می کنیم.
مخلوط تره فرنگی را به ظرف پیرکس منتقل کرده و خمیر را روی آن قـرار داده و لبه‎های خمیر را داخل ظرف می گذاریم.
با استفاده از چاقو روی خمیر را به‎صورت مایل برش زده تا طرح دار شود.
تخم مرغ را هم زده و فلفـل و نمک به آن اضافه کرده و روی خمیر می مالیم.
ظرف را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار داده تا روی خمیر تـرد و طلایی شود.
پای را به همراه مقـداری نخود سبز مخلوط شده با آبلیمو، کره و نمک و فلفـل سرو نمایید.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا