مجله تفر یحی آموزشی

آموزش پخت آش انار خوشمزه Reviewed by Momizat on . آموزش پخت آش انار خوشمزه آش انار یک آش خوشمزه و فوق العاده هست که سرشار از انرژی و مواد غذایی مورد نیاز بدن شماست. این خوراک برای ناهار توصیه می شود امیدوارم از آموزش پخت آش انار خوشمزه آش انار یک آش خوشمزه و فوق العاده هست که سرشار از انرژی و مواد غذایی مورد نیاز بدن شماست. این خوراک برای ناهار توصیه می شود امیدوارم از Rating: 0

آموزش پخت آش انار خوشمزه

آموزش پخت آش انار خوشمزه

آش انار یک آش خوشمزه و فوق العاده هست که سرشار از انرژی و مواد غذایی مورد نیاز بدن شماست. این خوراک برای ناهار توصیه می شود امیدوارم از طبخ و میل کردن این آش خوشمزه لذت ببرید.

۱۱

مواد لازم:

۱-برنج                                                                یک پیمانه (۲۰۰ گرم )

۲-سبزی آش (تره – جعفریگشنیز – نعناع)         یک کیلو

۳-لپه                                                                 ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (۴/۱ پیمانه)

۴-پیاز سرخ کرده                                                  ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

۵-گوشت چرخ کرده                                               نیم کیلو

۶-انار                                                                 ۲ کیلو ( یا رب انار یک لیوان )

۷-گلپر                                                                یک تا دو قاشق سوپخوری

۸-روغن                                                              ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

۹-نمک و فلفل                                                     به مقدار کافی

طرز تهیه :

لپه و پیاز سرخ کـرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتـش ملایم می گذاریم کمی نمـک و فلفل می ریزیم تا لپـه کمی بپزد بعد برنج را بدقـت می شوئیم و داخل لپه میریزیم می گذاریـم برنج کاملاً بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده  و کمی نمک و فلفل مخلول می کنیم ، ممکن است باین گوشت یک استکان برنج پخته شده اضـافه کنیم و کوفته درست نمائیم ، بعد کوفته ها را داخل آش میریزیـم ، سبزی را نیز تمیز می نمائیم و می شوئیم و خرد می کنیم به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیافتد  باید برنج  آش کاملاً بپزد و لعاب بیندازد . آب انار را می گیریم  و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را با آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم ( با ۲ تا ۳ سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم نعناع داغ درست می کنیم)

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا