مجله تفر یحی آموزشی

آموزش حرفه ای آش سیرابی Reviewed by Momizat on . آموزش حرفه ای آش سیرابی مواد لازم برای آش سیرابی سیرابی         = یکعدد سیر              = ۲ حبه پیاز               = ۲ عدد نخود و لوبیا    =  مجموعاً یک استکان آموزش حرفه ای آش سیرابی مواد لازم برای آش سیرابی سیرابی         = یکعدد سیر              = ۲ حبه پیاز               = ۲ عدد نخود و لوبیا    =  مجموعاً یک استکان Rating: 0

آموزش حرفه ای آش سیرابی

آموزش حرفه ای آش سیرابی

۵۰

مواد لازم برای آش سیرابی
سیرابی         = یکعدد
سیر              = ۲ حبه
پیاز               = ۲ عدد
نخود و لوبیا    =  مجموعاً یک استکان
عدس           =   یک استکان
ماش             =  یک استکان
گندم             =  یک استکان
جو پوست کنده یک استکان
برنج              = ۴/۱ استکان
سبزی آش خرد شده= ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه    =    به میزان لازم
روغن                      =به میزان لازم

طرز تهیه:
سیرابی را تمـیز می شوئیم و خرد کرده و با سیر و یک پیاز کوچک و نمـک و ادویه می گذاریم تا بپزد بعد از ۴ یا ۵ ساعـت به آن نخود و لوبیا و گندم و جـو را اضافه کرده و می گذاریم تا بپـزد پس از ۳ ساعت عدس و ماش و بـرنج و سبزی را هم اضـافه می کنیم و می گذاریـم ۲ یا ۳ ساعت دیگر بپزد تا کامـلاً آش جا بیفتد.
پیاز را خرد کرده و سـرخ میکنیم و به آش اضـافه کرده و می گذاریم کمی بپـزد. نمک و فلفل آش را انـدازه می کنیم.ایـن آش بسیار مقـوی است.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا