مجله تفر یحی آموزشی

آموزش زولبیا و بامیه خانگی مخصوص ماه مبارک Reviewed by Momizat on . آموزش زولبیا و بامیه خانگی مخصوص ماه مبارک دیدگا به نقل از من آشپزم: حالا کـه در ماه مبارک رمضان قرار داریـم. ماه خوردنِ زولبـیا و بامیه فرا رسیـده است. اصلا هم آموزش زولبیا و بامیه خانگی مخصوص ماه مبارک دیدگا به نقل از من آشپزم: حالا کـه در ماه مبارک رمضان قرار داریـم. ماه خوردنِ زولبـیا و بامیه فرا رسیـده است. اصلا هم Rating: 0

آموزش زولبیا و بامیه خانگی مخصوص ماه مبارک

آموزش زولبیا و بامیه خانگی مخصوص ماه مبارک

دیدگا به نقل از من آشپزم: حالا کـه در ماه مبارک رمضان قرار داریـم. ماه خوردنِ زولبـیا و بامیه فرا رسیـده است.
اصلا همه ماه مبارک رمضان یکطرف و زولبیا و بامیه اون هم یکطرف. در سفره افطار به علت پایین اومدن قند خون به شدت میل به مصرف شیرینی جات در افراد بروز می کنه و این زولبیا و بامیه ها هستند که براحتی می تونن پاسخگوی این میل مضاعف باشن!
البته توصیه میشه در مصرف شیرینی جات و زولبیا و بامیه ها کمی مراقب باشید و بیشتر از خرما استفاده کنید که قند سالمتری هم داره ولی بهرحال نمیشه از زولبیا گذشت و چه خوبه که اون رو در خانه درست کنیم تا خیالمون از سلامت اون آسوده باشه.
 

 
مواد لازم:
  • نشاسته  ۲۰۰ گرم
  • ماست‏ ۱۸۰ گرم
  • آرد  ۲۰ گرم
  • زعفران حل شـده  ۱ قاشق سوپ خوری
  • روغن جامد  ۱ قاشـق چای خوری
  • جوش شیرین  ۱/۲ قاشـق چای خوری
  • آب یا گلاب  ۱ قاشـق سوپ خوری

مواد لازم بـرای شربت:

  • شکر ۲ فنـجان
  • آب  ۱ فنـجان
  • گلاب  ۲ قاشـق سوپ خوری
  • زعفران حل شده  ۱ قاشـق مربا خوری
  • آبلیمو  ۱ قاشـق مربا خوری
 
۲۴ 
 
 

 
 طرز تهیه:
 
۱-نشاسته و ماسـت را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر مـی كنیم تا نشاسته در ماسـت خیس خورده و به راحتی حـل شود.
۲-سپس آرد را اضـافه می كنیم و با همزن خوب به هـم می زنیم تا مایع زولبیا صـاف و یكدست شود.

۳-روغن جامد را اضـافه كرده و در حـین به هم زدن آب یا گلاب را همـراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیـم و آن را در قیف مخصوص می ریزیـم.

۴-در این مرحله جـوش شیرین را هم اضـافه می كنیم و مایع را خوب به هـم زده، در حالی كه روغـن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسـط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره هـای بزرگ و كوچك فرم می دهیـم و بلافاصله پس از كمـی سرخ شدن آنها را پشـت و رو می كنیم.

۵-زولبیـاها را در شربت قرار می دهیـم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنـها را از شربت خارج كـرده و در صافی قرار می دهیم تا شـربت اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه شربت :

۱-آب و شكر را روی حـرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفـران را اضافه كرده، سپس آبلیمـو را می ریزیم.

۲-پس از چـند جوش، شربت آمـاده شده را از روی شعلـه بر می داریم.
 
سایر نکات:
برای سرخ كردن بامـیه و زولبیا از روغن مایع استفـاده كنید، چون روغن جامد باعـث سفت شدن آنها خواهد شد.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا