مجله تفر یحی آموزشی

آموزش ساچر کیک وسوسه انگیز Reviewed by Momizat on . آموزش ساچر کیک وسوسه انگیز دیدگا: یک کیک خوشمزه و وسوسه انگیز رو برای این مطلب آماده کردم که امیدوارم در ماه مبارک رمضان از درست کردن و میل کردن اون در ساعات پس آموزش ساچر کیک وسوسه انگیز دیدگا: یک کیک خوشمزه و وسوسه انگیز رو برای این مطلب آماده کردم که امیدوارم در ماه مبارک رمضان از درست کردن و میل کردن اون در ساعات پس Rating: 0

آموزش ساچر کیک وسوسه انگیز

آموزش ساچر کیک وسوسه انگیز

دیدگا: یک کیک خوشمزه و وسوسه انگیز رو برای این مطلب آماده کردم که امیدوارم در ماه مبارک رمضان از درست کردن و میل کردن اون در ساعات پس از افطار لذت ببرید.

مواد لازم برای ساچر کیک

شکلات خرد شده :۱۰۰ گرم
کره :۶۵ گرم
زرده تخم مرغ :۴ عدد
سفیده تخم مرغ :۵ عدد
آرد :۶۵ گرم
شکر :۷۰ گرم
نمک :به مقدار کم
مارمالاد زردآلو :۱۳۰ تا ۱۵۰ گرم
 
گاناش
شکلات خرد شده :۱۰۰ گرم
خامه :۱۰۰ گرم
 ۵
 

طرز تهیه ساچر کیک

آرد را الک کرده و کنار می گذاریم.
کره و شکلات را روی بخار کتری گذاشته تا شکلات و کره آب شود، بعد کنار گذاشته تا کمی خنک شود.
۴ عدد زرده و کمی نمک را با شکلات مخلوط کرده و با همزن دستی کمی می زنیم تا کاملا مخلوط شود. سفیده را زده تا کمی کف کند بعد شکر را بصورت بارانی و به تدریج اضافه می کنیم تا سفیده کاملا شکل گرفته و سفت شود.
۱/۳ از سفیده را با مخلوط شکلات فولد کرده ( با لیسک به آرامی زیر و رو کنید تا مخلوط شود ) و بعد نیمی از آرد و ۱/۳ دیگر از سفیده و بقیه آرد و بقیه سفیده تا مواد خوب مخلوط شود.
مـواد کیک را داخل قالب ۳۰×۴۰ ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قـرار داده به مدت ۲۰ دقیقه یـا تا زمانی که اگر با انگشتـان به سطح کیک فشـار دادید، کیک به سمت بـالا برگردد.
اجازه دهیـد کیک کاملا سرد شود و بعـد به ۴ قسمت برش بزنید.
مارمالاد را کمی گـرم کرده و لا به لای کیک زده و برشهـای کیک را روی هم قرار دهید.
کیک را با سلفـون پوشانده و وزنه حـدود یک کیلو را به مدت ۱۰ دقیقه روی آن قـرار داده تا لایه های کیک کامـلا بهم بچسبد.
کیک را بـرش داده و گاناژ آمـاده را روی آن ریخته و به هرشکل که دوست دارید تزیین کنید.
۶

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا