مجله تفر یحی آموزشی

آموزش درست کردن دلمه لواش برای ماه رمضان Reviewed by Momizat on . آموزش درست کردن دلمه لواش برای ماه رمضان   مواد لازم دلمه لـواش : مواد لازم اندازه مقدار / کالری گوشت چرخ کـرده یک کیلو ۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری پیاز درشـت ۱ عدد ۱۰۰ آموزش درست کردن دلمه لواش برای ماه رمضان   مواد لازم دلمه لـواش : مواد لازم اندازه مقدار / کالری گوشت چرخ کـرده یک کیلو ۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری پیاز درشـت ۱ عدد ۱۰۰ Rating: 0

آموزش درست کردن دلمه لواش برای ماه رمضان

آموزش درست کردن دلمه لواش برای ماه رمضان

۱۷

 

مواد لازم دلمه لـواش :

گوشت چرخ کـرده یک کیلو ۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری
پیاز درشـت ۱ عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
نمک و فلفل به مقدار دلخـواه ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
نـان لواش به مقـدار لازم ۱۰۰ گرم / ۲۵۰ کالری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری ۱۰۰ گـرم / ۷۶ کالری
زعفـران به مقـدار دلخواه ۱۰۰ گرم / ۳۱۰ کـالری
روغـن ۲۵۰ گـرم ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کـالری

روش تهیه دلمه لواش :

*. پیاز را خرد کـرده و آن را در روغن سرخ نمـوده و گوشت چرخ کرده را با آن مخلـوط کنید.

*. وقتی که کمی سـرخ شد ، رب گوجه فرنگی و فلفـل و نمک و بلاخره زعفران با مقـداری آب رویش بریزید و آنقـدر بگذارید تا آبش تمـام شود.

*. از نان لـواش قطعات چهارگوش بریده مقـداری از مایه فوق را در آن برزیـد و بصورت دلمه در آورید و در کـره سرخش نمائید.

 

خواص گوجه فرنگی :

*. گوجه فرنـگی سرشار از ویتامین هـای C و A ، اسیدفولیک یا بتـا کاروتن و مقدار کمی ویتامیـن های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مـواد معدنی مختلف شامـل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سـدیم، گوگرد، کمی آهن، مـس و روی نیز هست.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا