مجله تفر یحی آموزشی

آموزش نون خامنه ای با شکلات Reviewed by Momizat on . آموزش نون خامنه ای با شکلات دستور پخت شیرینی نـان خامه ای خوشمزه دیدگا: نون خامه ای از اون چیزایی هست که سن و سال نمیشناسه و همه کس و همه جا طرفدارای زیادی داره آموزش نون خامنه ای با شکلات دستور پخت شیرینی نـان خامه ای خوشمزه دیدگا: نون خامه ای از اون چیزایی هست که سن و سال نمیشناسه و همه کس و همه جا طرفدارای زیادی داره Rating: 0

آموزش نون خامنه ای با شکلات

آموزش نون خامنه ای با شکلات

۶

دستور پخت شیرینی نـان خامه ای خوشمزه

دیدگا: نون خامه ای از اون چیزایی هست که سن و سال نمیشناسه و همه کس و همه جا طرفدارای زیادی داره… در این مطلب قصد داریم این شیرینی فوق العاده رو آموزش بدیم تا در منزل درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

برای خمیر:

½ پیمانه کره
⅔ پیمانه آب
نوک انگشـت نمک
¾ پیمانه آرد
۳ عدد تخـم مرغ

برای خامه کاستـارد:

۱ پیمانه شیر
¼ پیمانه شـکر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱٫۵ قاشق غذاخـوری آرد
۱ پیمانه خامـه غلیظ
۲ قاشـق غذاخوری پودر قند
شکلات آب شـده برای تزئین

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲- در یک قابلمه متوسط، کره، آب و نمک را روی حرارت ملایم آب کنید و هم بزنید تا قل قل کند.

۳- پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم کرده و آرد را اضافه کنید. با بهره گیری از قاشق چوبی انها را هم بزنید تا یکدست شوند.

۴- به هم زدن ادامه دهید «حدود دو دقیقه» تا خمیر به شکل یک گلوله در بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

۵-تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده بیفزایید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. دقت داشته باشید که تخم مرغ به راحتی در خمیر حل نمیشود و باید آن را زیاد هم بزنید.

۶-خمیر را درون قیف قنادی بریزید. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. خمیر را با فاصله هاي سه سانتی متری از هم درون سینی قرار دهید. با بهره گیری از انگشتان خیس، سطح خمیر را تخت کنید.

۷- آنها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

۸-سپس، بدون این که در فر را باز کنید، دمای فر را به ۱۸۰ کاهش داده و ۱۵ دقیقه دیگر انها را بپزید.

۹-فر را خاموش کنید و نان خامه اي را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر نگه دارید.

۱۰-سپس نان ها را از فر خارج کرده، با بهره گیری از چاقوی تیز، در انتهای هر کدام از انها یک ضربدر بزنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

۱۱-در این فاصله، خامه را درست کنید؛ در یک کاسه مخصوص مایکروفر، زرده هاي تخم مرغ، شکر، آرد و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید.

۱۲- کاستارد را به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر بپزید. لازم هست هر یک دقیقه یکبار، آن را هم زده و دوباره به مایکروفر برگردانید.

۱۳- روی کاستارد را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

۱۴-در یک کاسه متوسط، خامه را هم بزنید تا پف کند. خامه و کاستارد را با یکدیگر مخلوط کنید. انها را درون قیف قنادی بریزید.

۱۵-خامه را از انتهای نان ها درون آن بریزید و شکم نان ها را پر کنید.

۱۶- در آخر، بخش روئی نان هاي خامه اي را درون شکلات آب شده بزنید و پس از سفت شدن شکلات، انها را سرو کنید.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا