مجله تفر یحی آموزشی

نظر کارشناسان در مورد مصرف انواع روغنها Reviewed by Momizat on . دیدگا: روغن ها از بدنام ترین مواد غذایی هستند که تقریبا اجتناب ناپذیرند و بدون حضور آنها در غذاها قطعا غذاهای خوشمزه ای رو شاهد نخواهیم بود... و اما نظر کارشناس دیدگا: روغن ها از بدنام ترین مواد غذایی هستند که تقریبا اجتناب ناپذیرند و بدون حضور آنها در غذاها قطعا غذاهای خوشمزه ای رو شاهد نخواهیم بود... و اما نظر کارشناس Rating: 0

نظر کارشناسان در مورد مصرف انواع روغنها

دیدگا: روغن ها از بدنام ترین مواد غذایی هستند که تقریبا اجتناب ناپذیرند و بدون حضور آنها در غذاها قطعا غذاهای خوشمزه ای رو شاهد نخواهیم بود… و اما نظر کارشناسات تغذیه چیست؟

butter

محمد علی انوشه متخصص تغذیه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران؛ گفت: روغن های خوراکی امروز روغن های سردی هستند که بیش از آنکه فواید خوراکی داشته باشند دارای کاربرد های صنعتی هستند.

انوشه یادآور شد: روغن های خوراکی اغلب از مخلوط روغن هایی نظیر روغن دانه سویا، روغن کانولا، روغن پالم و روغن آفتابگردان تشکیل شده اند.

وی با اشاره به این که مصرف این روغن ها دارای مضرات فراوان است و عوارض غیر قابل جبرانی را به همراه دارد، افزود: برای جلوگیری از ابتلا به بیمار های قلبی و عروقی رایج از مصرف این روغن ها، برای حفظ سلامتی روغن هایی پیشنهاد می شود که دارای اسید های چرب امگا ۳ و امگا ۶ است و مقدار چربی های اشباع شده در آن اندک است.

وی در ادامه افزود: روغن هایی نظیر کره حیوانی اصل(گاوی –گوسفندی)، روغن دانه کنجد، روغن زیتون، روغن دانه ی انگور دارای خواص بسیار مفیدی برای بدن هستند.

وی در پایان اذعان کرد: از فواید کره های حیوانی می توان به استخوان سازی، کاهش غلظت خون، سم زدایی بدن و همچنین کاهش چربی شکم اشاره کرد.

گفتنی است؛ با توجه به فوایدی که روغن طبیعی دارد، افرادی که مبتلا به فشار خون و دیابت هستند در مصرف این روغن ها محتاط باشند.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا