مجله تفر یحی آموزشی

سالاد مرغ کبابی یک غذای متفاوت و یک مزه متفاوت! Reviewed by Momizat on . دیدگاه: این سالاد مرغ را حتما امتحان کنید و از تفاوت آن شگفت زده شوید! زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۶ دقیقه زمان کلی: ۵۶ دقیقه برای ۶ نفر اطلاعات تغذیه‌ا دیدگاه: این سالاد مرغ را حتما امتحان کنید و از تفاوت آن شگفت زده شوید! زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۶ دقیقه زمان کلی: ۵۶ دقیقه برای ۶ نفر اطلاعات تغذیه‌ا Rating: 0

سالاد مرغ کبابی یک غذای متفاوت و یک مزه متفاوت!

chicken-paillard-salad

دیدگاه: این سالاد مرغ را حتما امتحان کنید و از تفاوت آن شگفت زده شوید!

  • زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۶ دقیقه
  • زمان کلی: ۵۶ دقیقه
  • برای ۶ نفر

اطلاعات تغذیه‌ای:

۴۴۹ کالری، ۲۷ گرم چربی، ۶ گرم چربی اشباع، ۵ گرم فیبر، ۲۱ گرم پروتئین، ۳۰ گرم کربوهیدرات، ۸۸۹ میلی گرم سدیم، ۳ میلی گرم آهن، ۱۱۴ میلی گرم کلسیم

فلفل دلمه ای قرمز منبع خوبی از لیکوپن، رنگدانه آنتی اکسیدانی است که می‌تواند به دفع سکته مغزی و برخی از انواع سرطان کمک کند.

مواد لازم برای تهیه این سالاد:

  • هشت قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • دو حبه سیر بزرگ خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری پونه تازه
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۶۰۰ گرم مرغ
  • سه عدد فلفل دلمه‌ای
  • دو عدد کاهوی رومانی
  • ۲۸ گرم پنیر پارمسان

طرز تهیه:

  1. ۶ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر ،پونه ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. حالا این مواد را در دو کیسه جداگانه بریزید. سپس در یک کیسه مرغ و در کیسه دیگر فلفل دلمه‌ای را قرار دهید و خوب بپوشانید تا مزه دار شوند. اینکار باید در دمای اتاق و به مدت ۳۰ دقیقه انجام شود.
  2. حالا یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهی کمی گرم شود. مرغ و فلفل دلمه‌ای را از کیسه خارج کنید و مواد روی آن را بردارید. فلفل دلمه‌ای و مرغ را کبابی کنید. اینکار ممکن است ۵ الی ۶ دقیقه طول بکشد. حالا مواد آماده شده را به یک ظرف مناسب انتقال دهید و اجازه دهید قبل از برش به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
  3. مرغ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نواری برش دهید و روی کاهوی رومانی بریزید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید. دو قاشق غذاخوری از سرکه و یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون باقی مانده را روی آن بریزید و با فلفل سیاه سرو نمایید. نوش جان

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا