مجله تفر یحی آموزشی

آماده کردن استیک گوساله همراه با سالاد پاستا Reviewed by Momizat on . دیدگا: گوشت گاو بخاطر چربی کمتری که داره بسیار مورد توجه افراد هست مخصوصا اگه گوساله جوانی باشه و گوشت سالم و لذیذی داشته باشه و  در کنار پاستا میتونه یه پکیج ب دیدگا: گوشت گاو بخاطر چربی کمتری که داره بسیار مورد توجه افراد هست مخصوصا اگه گوساله جوانی باشه و گوشت سالم و لذیذی داشته باشه و  در کنار پاستا میتونه یه پکیج ب Rating: 0

آماده کردن استیک گوساله همراه با سالاد پاستا

hot-bbq-beef-horseradish-and-pasta-salad

دیدگا: گوشت گاو بخاطر چربی کمتری که داره بسیار مورد توجه افراد هست مخصوصا اگه گوساله جوانی باشه و گوشت سالم و لذیذی داشته باشه و  در کنار پاستا میتونه یه پکیج بسیار رویایی رو تشکیل بده… با خوندن دستور زیر میتونید دیگران رو غافلگیر کنید… امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره…

 

استیک گوشت گاو با سالاد پاستا

ارزش تغذیه‌ای:

  • ۴۹۸ کیلو کالری
  • ۱۸ گرم چربی
  • ۵۸ گرم کربوهیدرات
  • ۱۰ گرم قند
  • ۳۱ گرم پروتئین
  • ۵۶ گرم نمک

مواد لازم:

  • ۴۵۰ گرم استیک گوشت گاو
  • دو قاشق غذاخوری سس ورستر شایر
  • دو قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای سالاد:

  • ۲۵۰ گرم پاستای بدون گلوتن
  • پیاز خرد شده
  • سه عدد فلفل قرمزگریل شده
  • کمی ریحان تازه

برای چاشنی:

  • چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • دو قاشق غذاخوری سرکه شری
  • دو الی سه قاشق غذاخوری ترب کوهی

طرز تهیه:

  1. استیک را در سس ورستر شایر بخوابانید تا مزه‌دار شود، کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید.
  2. پاستا را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی بپزید. آب کشی کنید و سپس با پیاز، فلفل و ریحان تفت دهید.  مواد مورد نیاز برای چاشنی را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
  3. یک ظرف مناسب برای گریل پیدا کنید و اجازه دهید گرم شود. سپس استیک را به مدت سه دقیقه روی آن گریل کنید. در نهایت با ترکیب پاستا مخلوط نمایید. چاشنی را روی مواد بریزید و سرو کنید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا