مجله تفر یحی آموزشی

شیرینی حلقه ای گردویی خانگی Reviewed by Momizat on . شیرینی حلقه ای گردویی خانگی مواد مورد نیاز: آرد (الک شده): ۱۸۰ گرم گردو (خردشده): ۴۰ گرم عسل: ۱ ق س کره (نرم شده): ۱۲۵ گرم شکر: ۷۵ گرم زرده تخم مرغ: ۱ عدد وانیل شیرینی حلقه ای گردویی خانگی مواد مورد نیاز: آرد (الک شده): ۱۸۰ گرم گردو (خردشده): ۴۰ گرم عسل: ۱ ق س کره (نرم شده): ۱۲۵ گرم شکر: ۷۵ گرم زرده تخم مرغ: ۱ عدد وانیل Rating: 0

شیرینی حلقه ای گردویی خانگی

شیرینی حلقه ای گردویی خانگی

ب۸۸
مواد مورد نیاز:
  • آرد (الک شده): ۱۸۰ گرم
  • گردو (خردشده): ۴۰ گرم
  • عسل: ۱ ق س
  • کره (نرم شده): ۱۲۵ گرم
  • شکر: ۷۵ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: یک چهارم ق چ
 ب۸۸
 
روش پخت:
۱-    گردو و عسل را داخل ظرفی بریزید. سپس با استفاده از قاشقی مخلوط کرده و کنار بگذارید. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی زده تا روشن و به شکل کرم درآید.
۲-    زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن برقی کمی بزنید. بعد آرد را به تدریج اضافه کرده و با انگشتان دست مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید (اگر خمیر حالت چسبندگی داشت، کمی آرد به آن اضافه کنید).
۳-    از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست به شکل نوار و به طول ۱۲ سانتی متری درآورید. سپس آن را به صورت حلقه ای بپیچید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
۴-    روی هر کدام از حلقه های خمیر، مقداری مخلوط گردو و عسل بریزید. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر شیرینی طلایی رنگ شود.نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۱۴ روز قابل نگهداری است.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا