مجله تفر یحی آموزشی

آموزش شیرینی شنی جذاب Reviewed by Momizat on . آموزش شیرینی شنی جذاب دیدگا: شیرینی شنی از اون شیرینی هاییه که نه مثل کیک و شیرینی های خامه ای اونقدر شیرین هست که دل شما رو بزنه و نه مثل شیرینی های خشک و مربا آموزش شیرینی شنی جذاب دیدگا: شیرینی شنی از اون شیرینی هاییه که نه مثل کیک و شیرینی های خامه ای اونقدر شیرین هست که دل شما رو بزنه و نه مثل شیرینی های خشک و مربا Rating: 0

آموزش شیرینی شنی جذاب

آموزش شیرینی شنی جذاب

دیدگا: شیرینی شنی از اون شیرینی هاییه که نه مثل کیک و شیرینی های خامه ای اونقدر شیرین هست که دل شما رو بزنه و نه مثل شیرینی های خشک و مربایی هست که از خوردن اون احساس چاقی بکنید و وجدان درد بگیرید… یه شیرینی فوق العاده دوست داشتنی که میتونید اون رو با چای و قهوه میل کنید و لذت ببریدو

ف۱۶۴
مواد مورد نیاز:
  • آرد (الک شده): ۲٫۵ پیمانه
  • کره: ۱۱۵ گرم
  • شکر دانه ریز: ۱ پیمانه + ۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲عدد
  • بادام (خلالی یا پرک شده): به میزان لازم
  • پودر دارچین: ۱ ق چ
  • نمک: یک چهارم ق چ
  • آب: ۱ ق چ
  • پوست لیموترش (ریز رنده شده): ۱ ق چ
  • اسانس وانیل: ۱ ق چ
 ف۱۶۴
 
روش پخت:
۱-    داخل کاسه ای کره را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا پفکی شود. سپس ۱ پیمانه شکر را به تدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید تا رنگ آن روشن تر شود.
۲-    زرده و سفیده ۱ عدد تخم مرغ را جدا کنید، سپس زرده آن را همراه با ۱ عدد تخم مرغ، اسانس وانیل و پوست لیموترش به مخلوط کره افزوده و با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.
۳-    آرد و نمک را داخل مخلوط کره الک کرده و با سرعت کم همزن برقی بزنید تا به شکل خمیر درآید. بعد آن را درون نایلونی بگذارید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
۴-    با استفاده از وردنه ای خمیر را به ضخامت ۳ میلی متر روی سطح صافی پهن کنید. سپس با کاتر گرد به قطر ۷٫۵ سانتی متر برش بزنید و داخل سینی فر بچینید.
۵-    با استفاده از چنگالی بقیه سفیده تخم مرغ را بزنید و به وسیله قلم مویی روی خمیر بمالید. سپس با بادام تزیین کرده و روی آن از مخلوط ۵۰ گرم شکر و پودر دارچین بپاشید.
۶-    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۱۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد (در حین پخت پس از گذشت ۵ دقیقه سینی را بچرخانید و به پخت ادامه دهید.)
نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۷ روز قابل نگهداری است. 

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا