مجله تفر یحی آموزشی

دستور تهیه حرفه ای سالاد ماکارونی! Reviewed by Momizat on . دیدگا: فکر نمیکنم کسی باشه که سالاد ماکارونی دوست نداشته باشه و از خوردنش لذت نبره مخصوصا وقتی پای یک کدبانوی خوش سلیقه در میون باشه... در ادامه دستور پخت حرفه دیدگا: فکر نمیکنم کسی باشه که سالاد ماکارونی دوست نداشته باشه و از خوردنش لذت نبره مخصوصا وقتی پای یک کدبانوی خوش سلیقه در میون باشه... در ادامه دستور پخت حرفه Rating: 0

دستور تهیه حرفه ای سالاد ماکارونی!

دیدگا: فکر نمیکنم کسی باشه که سالاد ماکارونی دوست نداشته باشه و از خوردنش لذت نبره مخصوصا وقتی پای یک کدبانوی خوش سلیقه در میون باشه…

در ادامه دستور پخت حرفه ای سالاد ماکارونی رو آماده کردیم که امیدوارم خوشتون بیاد…

۱۱۳

مواد لازم :

  • یک فنجان سس مایونز
  • یک چهارم فنجان سرکه
  • دو قاشق غذا خوری خردل دیژون
  • دو قاشق چای خوری نمک و یا بیشتر
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • یک قاشق غذا خوری شکر سفید، و یا بیشتر به سلیقه
  • یک فنجان کرفس
  • یک سوم فنجان خرد شده فلفل قرمز
  • یک دوم فنجان هویج رنده شده
  • یک دوم فنجان خرد شده پیاز سبز
  • یک چهارم فنجان فلفل خرد شده هالاپینیو
  • ۳۵۰ گرم پاستا شکلی
  • یک قاشق غذا خوری سس مایونز (اختیاری)
  • یک قاشق غذا خوری آب (اختیاری)

طرز تهیه :

سس مایونز یک فنجان ، سرکه ، خردل دیژون ، نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم در یک کاسه مخلوط می‌کنیم تا بخوبی با هم مخلوط شوند.

و سپس کرفس ، فلفل قرمز ، هویج ، پیاز و هالاپینیو را نیز با مواد مخلوط می‌کنیم.

یک قابلمه بزرگ را آماده می‌کنیم و آب را درونش ریخته و می‌جوشانیم سپس پاستا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون قابلمه می‌پزیم و آب کش می‌کنیم.

ماکارانی را درون یک ظرف بزرگ ریخته و سس را اضافه می‌کنیم و ۴ ساعت تا یک شب درون یخچال قرار می‌دهیم.

برای سرو کردن نیز پس از آن که از یخچال خارج کردیم سالاد را به هم زده و یک قاشق سس مایونز و یک قاشق آب اضافه می‌کنیم تا تازه به نظر برسد.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا