مجله تفر یحی آموزشی

طرز تهیه فلافل مخصوص ! Reviewed by Momizat on . دیدگا: فلافل از اون غذاهاییه که فقیر و غنی عاشقش هستن و همیشه میشه قیافه گرفت و گفت فلافل خوردم چون بخاطر مزه جالبی که داره مورد توجه تمام اقشار جامعه هست... ال دیدگا: فلافل از اون غذاهاییه که فقیر و غنی عاشقش هستن و همیشه میشه قیافه گرفت و گفت فلافل خوردم چون بخاطر مزه جالبی که داره مورد توجه تمام اقشار جامعه هست... ال Rating: 0

طرز تهیه فلافل مخصوص !

دیدگا: فلافل از اون غذاهاییه که فقیر و غنی عاشقش هستن و همیشه میشه قیافه گرفت و گفت فلافل خوردم چون بخاطر مزه جالبی که داره مورد توجه تمام اقشار جامعه هست… البته بر خلاف تصور خیلیها یه غذای خیلی قدیمیه و حتی سوابق باستانی داره… در ادامه دستور طبخ این غذای پرطرفدار رو براتون آماده کردیم:

images

مواد لازم برای ۲۵ تا ۳۰ فلافل:

  •   نخود: ۷۵ گرم، خیسانده
  •   باقلا زرد: ۵۰ گرم، خیسانده
  •   پیاز متوسط: یك عدد، رنده شده
  •   سیر: ۳ حبه، رنده شده
  •   سیب‌زمینی متوسط: یك عدد، آب‌پز
  •   آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  •   خمیر میان یك نان ساندویچی
  •  زیره سفید: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  فلفل سیاه: یك قاشق چای‌خوری
  •  فلفل قرمز: یك قاشق چای‌خوری
  •  زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  تخم گشنیز: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  روغن مایع: به میزان لازم
  •  نمك: به میزان لازم
  • ۷۸۷۸۷۸

روش تهیه فلافل:

۱ – نخود و باقلا زرد را به وسیله غذاساز یا چرخ‌گوشت خمیر كنید. خمیر وسط نان را در یك‌‌چهارم پیمانه آب خیس كرده و چنگ بزنید. همه مواد و  ادویه را با هم مخلوط كرده و ورز بدهید تا خمیری نرم و یكدست تهیه شود نمك آن را اندازه كنید.

۲ – روغن را روی شعله متوسط در یك قابلمه كوچك داغ كنید. قالب فلافل را در روغن بزنید تا چرب شود. با قاشق مایه را داخل قالب زده و قالب را در روغن برگردانید. در هر نوبت، بسته به اندازه قابلمه ۴ یا ۵ فلافل در روغن بیندازید. توجه داشته باشید مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد كه فلافل‌ها در آن شناور باشند.

۵۴۶۶۴

نکته:

۱ – خمیر مایه فلافل باید طوری باشد كه اگر قالب را سر و ته بگیرید به آرامی از آن جدا شود.

۲ – اگر خمیر سفت بود، كمی آب به آن اضافه كنید تا به غلظت لازم برسد.

۳ – برای اینكه بفهمید روغن داغ شده است، كمی از مایه را در روغن بیندازید اگر مایه روی روغن آمد، به اندازه كافی داغ شده است.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا