مجله تفر یحی آموزشی

ماهی کباب یک غذای سالم و خوشمزه ! Reviewed by Momizat on . دیدگا: ماهی از اون دسته خوراکی هاییه که کسی در سلامتش نمیتونه خدشه وارد کنه و از ارزش غذایی بالایی برخورداره... هر منطقه ای هم شیوه های طبخ خاص خودشون رو دارن.. دیدگا: ماهی از اون دسته خوراکی هاییه که کسی در سلامتش نمیتونه خدشه وارد کنه و از ارزش غذایی بالایی برخورداره... هر منطقه ای هم شیوه های طبخ خاص خودشون رو دارن.. Rating: 0

ماهی کباب یک غذای سالم و خوشمزه !

دیدگا: ماهی از اون دسته خوراکی هاییه که کسی در سلامتش نمیتونه خدشه وارد کنه و از ارزش غذایی بالایی برخورداره… هر منطقه ای هم شیوه های طبخ خاص خودشون رو دارن… در این مطلب میخوایم طبخ ماهی بصورت کبابی رو آموزش بدیم….

امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیره

۱۱۲۵

چگونه ماهی قزل آلا را کباب کنیم؟

مواد لازم :

  • سه عدد فیله ۱۸۰ گرمی ماهی قزل آلا
  • یک چهارم فنجان آب لیمو
  • اسپری پخت و پز
  • یک چهارم فنجان شکر قهوه‌ای
  • دو قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
  • چهار قاشق چای خوری لیمو
  • یک قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • یک و نیم قاشق چای خوری زیره سبز
  • یک و یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
  • یک قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه :

فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.

فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و و اسپری پخت و پز را استفاده می‌کنیم و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه می‌کنیم.

شکر قهوه‌ای ، پودر فلفل قرمز ، لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.

حال ماهی‌ها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوه‌ای می‌غلتانیم و درون فویل و سپس ظرف پخت قرار می‌دهیم.

پس از آن درون فر قرار داده و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه  اجازه می‌دهیم حرارت ببیند.

غذای شما آماده است.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا