مجله تفر یحی آموزشی

دستور طبخ پیتزا مکزیکی فوق العاده! Reviewed by Momizat on . دیدگا: انواع و اقسام پیتزا وجود داره و هر منطقه و هر فرهنگی طبق علاقه و ضائقه خودشون یه جوری پیتزا دوست دارن... ولی بعضی پیتزاها هست که واقعا خوشمزه هست و دستور دیدگا: انواع و اقسام پیتزا وجود داره و هر منطقه و هر فرهنگی طبق علاقه و ضائقه خودشون یه جوری پیتزا دوست دارن... ولی بعضی پیتزاها هست که واقعا خوشمزه هست و دستور Rating: 0

دستور طبخ پیتزا مکزیکی فوق العاده!

دیدگا: انواع و اقسام پیتزا وجود داره و هر منطقه و هر فرهنگی طبق علاقه و ضائقه خودشون یه جوری پیتزا دوست دارن… ولی بعضی پیتزاها هست که واقعا خوشمزه هست و دستور پختش واقعا منحصر بفرده… در این مطلب براتون دستور طبخ پیتزا مکزیکی رو آماده کردیم… امیدوارم خوشتون بیاد

۱۱۳۷

مواد لازم :

  • یک فنجان کنسرو لوبیا سیاه
  • نصف فنجان فلفل قرمز درشت خرد شده
  • یک جبه سیر
  • یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
  • یک عدد خمیر پیتزا
  • یک فنجان خرد شده پنیر پیتزا
  • نصف فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
  • یک چهارم پیمانه زیتون سیاه ، قطعه قطعه
  • یک عدد پیازچه
  • یک فنجان کاهو خرد شده
  • سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب

طرز تهیه :

ایتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار داده و یک میکسر را آماده کرده و لوبیا سیاه ، فلفل قرمز ، سیر و پودر فلفل قرمز را درونش مخلوط می‌کنیم تا یک دست شود.

سپس خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار داده و پوره لوبیا سیاه آماده شده را رویش پخش می‌‌کنیم و سپس گوجه فرنگی، زیتون و پیازچه را خرد کرده و روی مواد پخش می‌ کنیم و در انتها پنیر پیتزا را اضاقه می‌کنیم و به مدت ۱۲ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا رنگش طلایی شود.

پس از خارج کردن از فر کاهوها را اضافه کرده و روی مواد را با خامه ترش پوشش می‌دهیم.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا