مجله تفر یحی آموزشی

درست کردن ماهی بصورت شکم پر Reviewed by Momizat on . درست کردن ماهی بصورت شکم پر دیدگا: ماهی درست کردن شاید به نظر خیلی کار ساده ای باشه. به این صورت که اون رو میندازید توی ماهیتابه و سرخ میکنید ولی یادتون باشه که درست کردن ماهی بصورت شکم پر دیدگا: ماهی درست کردن شاید به نظر خیلی کار ساده ای باشه. به این صورت که اون رو میندازید توی ماهیتابه و سرخ میکنید ولی یادتون باشه که Rating: 0

درست کردن ماهی بصورت شکم پر

درست کردن ماهی بصورت شکم پر

دیدگا: ماهی درست کردن شاید به نظر خیلی کار ساده ای باشه. به این صورت که اون رو میندازید توی ماهیتابه و سرخ میکنید ولی یادتون باشه که ماهی خوشمزه درست کردن کار تخصصیه و باید اون رو یاد بگیرید.

ماهی شکم پر یه روش درست کردن ماهی هست که در این مطلب اون رو یاد میگیرید.

۷۹۶

طرز تهیه‌:

– اولين كاري كه مي‌كني ماهي درسته رو كه فلس‌هاش زده شده و توي شكمش پاك شده رو با نمك، آبليمو، فلفل و زعفرون دو ساعتي مزه‌دار كن بگذارش تو يخچال.

– تو اين فاصله، براي داخل شكمش يه پياز رنده كن و يه كم تفت بده. نيم كيلو سبزي كه شامل گشنيز و كمي شنبليله است رو هم تميز كن. بعد كه آبش گرفته شد حسابي ريز خردش كن.

– بعد با چند حبه سير رنده شده تفت بده. يه كم زردچوبه و يه گوجه كوچيك رنده شده يا نصف قاشق رب هم بهش بزن و همه رو با هم حسابي نفت بده. بعدم كمي تمبرهندي كه نيم ساعتي تو يه كم آب جوش خيس خورده رو از صافي رد كن و به بقيه مواد اضافه‌اش كن.

– ترشيش رو با نمك اندازه كن. بگذار بجوشه  تا آبش جمع بشه. واي ديدي داشت يادم ميرفت !! فلفل قرمزم طوري كه حسابي تند بشه مثلا يه قاشق مرباخوري به موادت اضافه كن.بعد مواد رو بريز داخل شكم ماهي.

– هم ميشه محكم با فويل بپيچي هم مي‌توني با نخ و سوزن شكمش رو بدوزي و داخل فويل بگذاريش و خوب ببنديش.

– بعدشم بگذارش تو فر ۱۸۰ درجه به مدت یکساعت. وقتي پخت فويل رو باز كن يه كم زعفرون ساييده شده كه تو آب جوش حل كردي رو با برس روش بمال و گريل رو به قدري كه روش برشته بشه روشن كن. بعدشم با برنج سرو و نوش جون كن.

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا