مجله تفر یحی آموزشی

دستور کشک بادمجان سنتی فوق العاده ! Reviewed by Momizat on . دیدگا: کشک بادمجان از اون غذاهای دوست داشتنی و سنتیه که محاله کسی باشه که دوست نداشته باشه... شاید همه خانوما بلد باشن درست کنن ولی همیشه ریزه کاریهایی هست که ب دیدگا: کشک بادمجان از اون غذاهای دوست داشتنی و سنتیه که محاله کسی باشه که دوست نداشته باشه... شاید همه خانوما بلد باشن درست کنن ولی همیشه ریزه کاریهایی هست که ب Rating: 0

دستور کشک بادمجان سنتی فوق العاده !

۲۰۱۵۱۲۵۱۵۲۲۳۰۵۰a

دیدگا: کشک بادمجان از اون غذاهای دوست داشتنی و سنتیه که محاله کسی باشه که دوست نداشته باشه… شاید همه خانوما بلد باشن درست کنن ولی همیشه ریزه کاریهایی هست که باعث میشه یک کشک بادمجان فوق العاده داشته باشیم…

مواد لازم کشک بادمجان :

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

بادنجان متوسط ۸ عدد ۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری
کشک غلیظ ۲ فنجان ۱۰۰ گرم / ۳۸۰ کالری
گردوی چرخ کرده یک فنجان ۱۰۰ گرم / ۶۸۸ کالری
نعناع داغ ۲ قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۲۷۹ کالری
سیر داغ ۳ قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۲۴۶ کالری
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری
روغن به مقدار کافی ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
زردچوبه یک قاشق چایخوری ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
پیاز رنده شده یک قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
نمک و فلفل به قدر لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

۴۷۹۰۲۵_۸۳۴

طرز تهیه کشک بادمجان :

*. به نقل از آکاایران : بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را ۴-۳ قطعه می کنیم. کمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم. کشک را با دو لیوان آب داغ به بادنجان ها اضافه کرده و می گذاریم با شعله ی ملایم بپزند. پیاز را کمی در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت می دهیم.

*. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر می کنیم گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود. کشک بادنجان را در دیس کشیده، گوشت را روی آن می ریزیم. یک قاشق سیرداغ و گردوی چرخ کرده را هم روی آن می ریزیم. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روی آن ریخته و سیر داغ و نعناع داغ را هم روی کشک می ریزیم.

خواص گردو :

*. افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن

*. محافظت در برابر بیماری قلبی

*. افزایش قدرت ذهن و هوش

*. مفید برای تنگی نفس

*. جلوگیری از ورم مفاصل

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا