مجله تفر یحی آموزشی

با شیرینی های خانگی مهمان ها را غافلگیر کنید! (قسمت چهارم) Reviewed by Momizat on . با شیرینی های خانگی مهمان ها را غافلگیر کنید! (قسمت چهارم) دیدگا: در ایام عید که همه جا پر از مهمان و دید و بازدید و عید دیدنی و پر از شیرینی های رنگارنگ هست! م با شیرینی های خانگی مهمان ها را غافلگیر کنید! (قسمت چهارم) دیدگا: در ایام عید که همه جا پر از مهمان و دید و بازدید و عید دیدنی و پر از شیرینی های رنگارنگ هست! م Rating: 0

با شیرینی های خانگی مهمان ها را غافلگیر کنید! (قسمت چهارم)

با شیرینی های خانگی مهمان ها را غافلگیر کنید! (قسمت چهارم)

دیدگا: در ایام عید که همه جا پر از مهمان و دید و بازدید و عید دیدنی و پر از شیرینی های رنگارنگ هست! معمولا خانومای خانه دار سعی میکنند با پختن شیرینی های خانگی، هم دست و پنجه و کمالات خودشون رو نشون بدن و هم خیالشون از بابت سلامت شیرینی ها و کیک ها راحت باشه….

بهمین منظور دیگاه قصد داره مجموعه آموزشهایی مخصوص پخت شیرینی های خانگی برای ایام عید آماده کنه که هم در راستای کمک به اقتصاد خانواده باشه و هم سلامت مهمانهای عزیز و گرامی شما…

امیدوارم از دیدگا راضی باشید و لذت ببرید!

 

شیرینی سابله:
شیرینی سابله از شیرینی ها پر طرفدار فرانسویه و اونقدر راحته که حتی مردای خونه هم میتونن اون رو درست کنن! کدبانوهای حرفه ای که دیگه جای خود! توصیه میکنم برای ایام عید حتما این شیرینی خوشمزه رو درست کنید و ازش لذت ببرید.

shirini- didga.ir (14)

مواد اولیه:

  • وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری
  • پودر شکر:۱۵۰گرم
  • پودر بادام:۱۲۵گرم
  • کره:۱۵۰گرم
  • زرده تخم مرغ:۱عدد
  • آرد سفید:۲۵۰گرم
shirini- didga.ir (15)

طرز تهیه:

۱٫ اول کره ای که در دمای اتاق نرم شده را با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکنواخت بشن(حدود ۵دقیقه)…بعد وانیل رو هم به اونها اضافه کنید و کمی دیگه هم بزنید…

آرد رو ۳تا ۴بار حتما الک کنید و بعد یکباره به مواد اضافه کنید و با دست مواد رو خوب ورز بدید و یکنواخت کنید…

پودر بادام رو به مواد اضافه کنید و باز هم با دست به خوبی هم بزنید و خمیر رو منسجم کنید.خمیر رو داخل نایلون قرار بدید و در دمای اشپزخونه بذارید ۱ ساعت بمونه…

shirini- didga.ir (16)

۲٫ فر رو با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت روشن کنید… مقداری آرد روی میز بریزید و خمیر رو به قطر نیم سانت تا یک سانت روش باز کنید…با قالب دلخواهتون روی خمیر رو قالب بزنید و شیرینی ها رو داخل سینی چرب شده یا روی کاغذ روغنی بذارید و بعد روی اونها رو با زرده تخم مرغ  آغشته کنید و اجازه بدید ۱۰ دقیقه شیرینی بپزه!

shirini- didga.ir (17)

نکات:

۱)اگر دوست دارید به آرد پودر کاکائو اضافه کنید تا شیرینی کاکائویی بشه(همون مقدار ارد رو کم کنید)

۲)میتونید به شیرینی زعفران هم اضافه کنید.

۳)اگر دوست دارید به جای کره روغن اضافه کنید.

۴)این شیرینی رو میشه با سایر مغزها مثل پسته تهیه کنید!!

shirini- didga.ir (18)
 با شیرینی های خانگی مهمان ها را غافلگیر کنید!(قسمت اول) آموزش شیرینی پزی مخصوص عید دستور شیرینی خانگی بدون شکر شیرینی مخصوص عید نوروز شیرینی های خوشمزه برای عید شیرینی پزی آسان شیرینی آسون شیرینی ارزون و راحت شیرینی خانگی سریع شیرینی ساده و سریع شیرینی خانگی فوری دستور شیرینی آموزش شیرینی دستور شیرینی خانگی شیرینی نخودچی شیرینی برنجی  با شیرینی های خانگی مهمان ها را غافلگیر کنید!(قسمت اول) آموزش شیرینی پزی مخصوص عید دستور شیرینی خانگی بدون شکر شیرینی مخصوص عید نوروز شیرینی های خوشمزه برای عید شیرینی پزی آسان شیرینی آسون شیرینی ارزون و راحت شیرینی خانگی سریع شیرینی ساده و سریع شیرینی خانگی فوری دستور شیرینی آموزش شیرینی دستور شیرینی خانگی شیرینی نخودچی شیرینی برنجی با شیرینی های خانگی مهمان ها را غافلگیر کنید!(قسمت اول) آموزش شیرینی پزی مخصوص عید دستور شیرینی خانگی بدون شکر شیرینی مخصوص عید نوروز شیرینی های خوشمزه برای عید شیرینی پزی آسان شیرینی آسون شیرینی ارزون و راحت شیرینی خانگی سریع شیرینی ساده و سریع شیرینی خانگی فوری دستور شیرینی آموزش شیرینی دستور شیرینی خانگی شیرینی نخودچی شیرینی برنجی شیرینی سابله شیرینی سابله مخصوص عید شیرینی مشهدی شیرینی فرانسوی

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا