مجله تفر یحی آموزشی

پای گوشت ایتالیایی یک غذای فوق العاده ! Reviewed by Momizat on . دیدگا: ''پای گوشت ایتالیایی'' یک غذای خوشمزه و دوست داشتنیه که آب از دهان هر آدم گشنه و سیری رو راه میندازه... این مطلب رو بخونید و  طرز تهیه این غذا رو یاد بگی دیدگا: ''پای گوشت ایتالیایی'' یک غذای خوشمزه و دوست داشتنیه که آب از دهان هر آدم گشنه و سیری رو راه میندازه... این مطلب رو بخونید و  طرز تهیه این غذا رو یاد بگی Rating: 0

پای گوشت ایتالیایی یک غذای فوق العاده !

دیدگا: ”پای گوشت ایتالیایی” یک غذای خوشمزه و دوست داشتنیه که آب از دهان هر آدم گشنه و سیری رو راه میندازه… این مطلب رو بخونید و  طرز تهیه این غذا رو یاد بگیرید و اعضای خانواده رو غافلگیر کنید…

۲۰۱۵۵۲۳۹۳۷۲۱۲۰a

 

 

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه

زمان پختن : ۳۵ دقیقه

درجه دشواری : آسان

مناسب برای : ۴ نفر

مواد لازم پای گوشت ایتالیایی :

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
پیاز ۱ عدد متوسط ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
هویج ۲ عدد ۱۰۰ گرم / ۳۰ کالری
نمک به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
فلفل به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
گوشت ۴۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری
سس گوجه ۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۸۹ کالری
آرد ۱ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری
پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۴۵۲ کالری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری نامشخص
رزماری ۱/۴ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۹۹ کالری
کره ۴ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری
شیر پرچرب ۱/۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۹۵ کالری

نکاتی در رابطه با تهیه ی این غذا :

۱- برای تهیه این دستور، پیاز را ریز خرد کنید.

۲- برای تهیه این دستور، هویج را ریز خرد کنید.

۳-در این دستور، از گوشت راسته چرخ کرده، استفاده کنید.

۴- در این دستور، از سس گوجه فرنگی خانگی، استفاده کنید.

۵- برای اندازه گیری دقیقتر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.

۶- برای این دستور، از پنیر پارمزان رنده شده ، استفاده کنید.

۷- برای این دستور،از رز ماری خشک و خرد شده، استفاده کنید.

۸- در این دستور، از کره آب شده، استفاده کنید.

طرز تهیه پای گوشت ایتالیایی :

*. به نقل از آکاایران : از قبل، فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. در ماهیتابه ای بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط، گرم کنید.پیاز و هویج را در آن بریزید، بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید.برای ۶ تا ۸ دقیقه، تا نرم شوند، بپزید.

*. (مدام مواد را هم بزنید). گوشت را به مواد اضافه کنید و برای ۳ تا ۵ دقیقه، تا دیگر صورتی نباشد، بپزید (گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید). سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. وقتی مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید.

*. مواد برای ۸ تا ۱۰ دقیقه، تا غلیظ شود، قل بزند(هر ازگاهی مواد را هم بزنید). مواد را کنار بگذارید.در ظرفی، آرد، رنده پنیر پارمزان، بیکینگ پودر، رز ماری و یک دوم قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. میان آن را گود کنید.

*. کره و شیر را به آن اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیر درآید.از قالب های تک نفره (با گنجایش حدود ۲۲۰ گرم)،استفاده کنید. با قاشق از مواد گوشتی در قالب ها بریزید و روی آن مقداری خمیر بگذارید.

*. قالب ها را در سینی فر قرار دهید و سینی را در طبقه پایین فر قرار دهید، به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا روی آن طلایی شود و خلال دندانی که در خمیر فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد.

خواص زیتون :

تسکین درد

*. زیتون، یا به عبارت دقیق تر آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی ضد التهاب موجود در زیتون، به عنوان یک ایبوپروفن طبیعی عمل می کند. روغن آنها شامل oleocanthal است که یک ماده با خواص ضد التهابی است که بسیار شبیه به خواص داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی عمل می کند. خوب است اشاره کنیم که حدود ۵۰ گرم روغن زیتون مقدار زیادی oleocanthal  با خواص ضد التهابی موجود دارد که شبیه به ۱۰ دوز ایبوپروفن برای بزرگسالان عمل می کند که این می تواند اثباتی در مورد خواص درمانی قوی زیتون باشد.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا