مجله تفر یحی آموزشی

درست کردن لازانیا بدون استفاد از فر ! Reviewed by Momizat on . دیدگا: لازانیا از اون غذاهاییه که معمولا ماکارونی دوست ها خیلی دوستش دارن و در این مطلب میخوایم بهتون یاد بدیم که چطوری بدون داشتن فر این غذای خوشمزه رو درست کن دیدگا: لازانیا از اون غذاهاییه که معمولا ماکارونی دوست ها خیلی دوستش دارن و در این مطلب میخوایم بهتون یاد بدیم که چطوری بدون داشتن فر این غذای خوشمزه رو درست کن Rating: 0

درست کردن لازانیا بدون استفاد از فر !

دیدگا: لازانیا از اون غذاهاییه که معمولا ماکارونی دوست ها خیلی دوستش دارن و در این مطلب میخوایم بهتون یاد بدیم که چطوری بدون داشتن فر این غذای خوشمزه رو درست کنید:

۲۰۱۶۶۲۶۱۹۵۱۱۷۰a

مواد لازم برای لازانیا بدون فر :

 

لازانیا بدون فر,لازانیا بدون فر,لازانیا بدون فرن,لازانیا بدون فر سامان گلریز,لازانیای بدون فر,تهیه لازانیا بدون فر,طرز تهیه لازانیا بدون فر,آموزش لازانیا بدون فر

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۱۷۴ کالری
لازانیا ۲ بسته ۱۰۰ گرم / ۱۵۹ کالری
سوسیس ۳۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۳۰۰ کالری
قارچ ۵۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۷ کالری
سس کچاپ ۱ عدد ۱۰۰ گرم / ۱۱۵ کالری
فلفل دلمه ای ۱ عدد ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۳۳۰ کالری
پیاز خرد شده ۱ عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
روغن به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

طرز تهیه لازانیا بدون فر :

*. به نقل از آکاایران : ابتدا پیاز خرد شده رادر تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه تا خوب سرخ شود .فلفل دلمه ای نگینی را تفت میدهیم و بعد سوسیس های خرد شده را تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه میکنیم.

*. بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم . در قابلمه ای پر آب لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش میکنیم و کنار میگذاریم.در آخرین مرحله مخلوط کردن.

*. مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و بمدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند.در انتها تابه ای(تابه بزرگ کارال ) را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم.

*. سپس دو برگ لازانیا را بصورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته.مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها میریزم و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم.

*. (به حالت بفچه ) و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر میریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود.میتوان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود .

نکته :

درب ظرف را تا انتها زیاد باز و بسته نکنید .

خواص قارچ :

*. قارچ شامل مقدار زیادی ارگوتیونین است. ارگوتیونین یک آنتی اکسیدان قوی است که برخلاف آنتی اکسیدان های دیگر در فرایند پخت و پز ازبین نمی رود، بنابراین شما می توانید با خیال راحت قارچ را بجوشانید و در سوپ بریزید بدون اینکه نگران از بین رفتن آنتی اکسیدان آن شوید. بررسی ها نشان می دهند مصرف قارچ پخته و داغ می تواند عفونت های بدن را از بین ببرد و مصرف روزانه دو عدد قارچ پخته شده و داغ می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و یبوست و نفخ معده را نیز درمان کند.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا