مجله تفر یحی آموزشی

دستور پخت ‘ پیراشکی ترکیه ای ‘ خیلی خوشمزه ! Reviewed by Momizat on . دیدگا: پیراشکی ترکیه ای از اون نوع شیرینی هاییه که بسیار خوش خوراک و لذیذه و در این مطلب میخوایم شما رو با دستور پختش آشنا کنیم...   مواد لازم برای خمیر  : مواد دیدگا: پیراشکی ترکیه ای از اون نوع شیرینی هاییه که بسیار خوش خوراک و لذیذه و در این مطلب میخوایم شما رو با دستور پختش آشنا کنیم...   مواد لازم برای خمیر  : مواد Rating: 0

دستور پخت ‘ پیراشکی ترکیه ای ‘ خیلی خوشمزه !

دیدگا: پیراشکی ترکیه ای از اون نوع شیرینی هاییه که بسیار خوش خوراک و لذیذه و در این مطلب میخوایم شما رو با دستور پختش آشنا کنیم…

didga.ir

 

مواد لازم برای خمیر  :

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

ماست ۱ لیوان سرخالی یک سوم لیوان ۱۰۰ گرم / ۵۵ کالری
تخم مرغ ۱ عدد ۱۰۰ گرم / ۱۴۷ کالری
روغن مایع یک استکان کوچک چایخوری ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری نامشخص
آرد به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری
پودر سوخاری به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

مواد لازم ( برای داخل خمیر ) :

*. به نقل از آکاایران : شما هر چی که دوست داشته باشید به میل خودتون می تونید برای داخل خمیر استفاده کنید ؛ مثلا گوشت چرخ کرده با فلفل دلمه و یا سوسیس و پنیر پیتزا ، اگر نخواستید.

*. از ترکیبات گوشتی استفاده کنید می تونید سیب زمینی و بپزید به حالت پوره دربیارید ، بعد از اینکه پوره خنک شد کمی هم جعفری بهش اضافه کنید و داخل خمیرها بذارید.

طرز تهیه خمیر پوآچا :

*. ماست ، تخم مرغ ، روغن مایع را با هم مخلوط می کنیم و بعد بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده ، آرام آرام به مواد اضافه می کنیم ، آرد را آنقدر اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد ، بعد از خمیر بدست آمده به آندازه یک نارنگی برمی داریم.

*. وسط خمیر را باز می کنیم و هر موادی که برای وسطش آماده کردیم ، داخلش می گذاریم ، بعد خمیر را می بندیم و به شکل توپ در می آوریم (البته اگر خمیر را کمی کف دستمان فشار دهیم که کاملا بسته شود و مواد داخلش را بپوشاند ، اشکالی نداره چون خمیر در داخل فر پف کرده و شکل توپی به خود می گیرد).

*. خمیر های توپی شکل آماده شده را در پودر سوخاری می غلطانیم ، حالا سینی فر را چرب می کنیم ، پوآچاهای توپی شکل را داخل سینی فر می چینیم و در داخل فر ۱۷۰درجه که از قبل گرم کردیم می گذاریم ، زیر و روی پوآچاها که طلایی شد ، آماده میل کردن هستند.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا