مجله تفر یحی آموزشی

دستور پخت کیک پرتغالی ژله ای فوق العاده! Reviewed by Momizat on . دیدگا: پختن کیک از اون مواردیه که میتونه میزان ذوق و سلیقه یک خانوم خانه دار رو تعیین کنه... در این مطلب میخوایم دستور یه کیک آسون و راحت و سریع رو آموزش بدیم ک دیدگا: پختن کیک از اون مواردیه که میتونه میزان ذوق و سلیقه یک خانوم خانه دار رو تعیین کنه... در این مطلب میخوایم دستور یه کیک آسون و راحت و سریع رو آموزش بدیم ک Rating: 0

دستور پخت کیک پرتغالی ژله ای فوق العاده!

دیدگا: پختن کیک از اون مواردیه که میتونه میزان ذوق و سلیقه یک خانوم خانه دار رو تعیین کنه… در این مطلب میخوایم دستور یه کیک آسون و راحت و سریع رو آموزش بدیم که خیلی هم خوشمزه به نظر می رسه!

best-orange-dreamsicle-cake

مواد لازم برای تهیه کیک پرتغالی:

  • یک بسته پودرکیک پرتغال
  • یک بسته پودر ژله پرتغال
  • یک پیمانه آب جوش
  • یک بسته پودینگ وانیلی
  • یک پیمانه شیر
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک قاشق چایخوری عصاره پرتغال
  • خامه

طرز تهیه:

  1. ابتدا پودر کیک را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید.
  2. بعد از اینکه کیک آماده شد، از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
  3. حالا پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش بریزید و روی کیک قرار دهید.
  4. اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
  5. در یک کاسه بزرگ، پودینگ وانیلی را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید.
  6. عصاره پرتغال و وانیل را در کاسه بریزید .
  7. ماده آماده شده را روی کیک بریزید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و با خامه تزیین کنید. نوش جان

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا