مجله تفر یحی آموزشی

دستور پخت آش جو مخصوص افطار + عکس Reviewed by Momizat on . دیدگا: اگه برای افطاری به دنبال یک پیش غذای سبک و راحت و همه کس پسند هستید آش جو را به شما پیشنهاد میکنیم... آش جو از اون پیش غذاهاییه که قبل از هر غذایی میشه م دیدگا: اگه برای افطاری به دنبال یک پیش غذای سبک و راحت و همه کس پسند هستید آش جو را به شما پیشنهاد میکنیم... آش جو از اون پیش غذاهاییه که قبل از هر غذایی میشه م Rating: 0

دستور پخت آش جو مخصوص افطار + عکس

ramadan-food1

دیدگا: اگه برای افطاری به دنبال یک پیش غذای سبک و راحت و همه کس پسند هستید آش جو را به شما پیشنهاد میکنیم… آش جو از اون پیش غذاهاییه که قبل از هر غذایی میشه میل کنید و برای افطاری هم چون سبک و گرم هست بسیار توصیه میشه… مصرف آش جو در افطار راعث میشه که معده و روده های تفتیده از گرسنگی و گرما آرامش پیدا کنه و  شما رو برای میل کردن غذاهای سنگین تر آمده میکنه…نوش جان

موادلازم:

  • جو= ۱۰۰ گرم
  • نخود= ۷۰ گرم
  • لوبیا= ۷۰ گرم
  • برنج= ۲ ق غ
  • عدس= ۷۰ گرم
  • سبزی آش= (تره ، جعفری، گشنیز، اسفناج ، شوید) ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ= ۲ ق س
  • سیر= ۲ حبه
  • نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا= به میزان لازم
  • کشک= ۱۰۰ گرم
  • عصاره قلم =۱ پ

طرز تهیه :

ابتدا جو و برنج را در ظرفی کاملاً می پزیم، سپس نخود و لوبیا را نیز در ظرفی دیگر پخته و عدس را نیز می پزیم بعد آنها را با هم ترکیب نموده سبزی و عصاره قلم و سیر رنده شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم کاملاً جا افتاده شود در این فاصله ۳/۲ از پیاز داغ را نیز داخل آش ریخته و بعد از آنکه کاملاً پخته و جا افتاده شد (در این بین باید کاملاً هم زده شود که ته نگیرد) داخل ظرف ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین می کنیم.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا