مجله تفر یحی آموزشی

طریقه درست کردن پنیر پیتزای خونگی! Reviewed by Momizat on . دیدگا:پیتزا از اون فست فود هاییه که همه دوست دارن و خیلیا هم دوست دارن خودشون تو خونه درست کنن ولی تنها هزینه ای که خیلی خودشو نشون میده هزینه پنیر پیتزا هست که دیدگا:پیتزا از اون فست فود هاییه که همه دوست دارن و خیلیا هم دوست دارن خودشون تو خونه درست کنن ولی تنها هزینه ای که خیلی خودشو نشون میده هزینه پنیر پیتزا هست که Rating: 0

طریقه درست کردن پنیر پیتزای خونگی!

دیدگا:پیتزا از اون فست فود هاییه که همه دوست دارن و خیلیا هم دوست دارن خودشون تو خونه درست کنن ولی تنها هزینه ای که خیلی خودشو نشون میده هزینه پنیر پیتزا هست که متاسفانه همه مزه پیتزا به پنیرشه… حتی بیرون هم که پیزتا میخوریم هیچوقت نمیشه ماهیت مواد داخلش رو شناسایی کرد و این به خاطر حجم زیاد پنیر پیتزاییه که مصرف شده…

حالا اگه شما از اون دسته از افراد هستید که دوست دارید خودتون در منزل پیتزا درست کنید ما به شما طریقه درست کردن پنیر پیتزا رو آموزش میدیم…

 

fo1324

مواد لازم برای تهیه پنیز پیتزای خانگی :

 شیر پاستوریزه کامل  ۲ لیتر
 سرکه یا جوهر لیمو  یک تا دو قاشق غذاخوری
 نمک  کمی
 پارچه نازک یا توری

طرز تهیه :
شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.

شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر ندارد.

وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.

به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و پارچه را فشار می دهیم. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هرچه بیشتر پنیر را بپزیم میزان کش آمدن پنیر بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام دهیم باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر می شود.

پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد. آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم.

منبع : roozname.ne

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا