مجله تفر یحی آموزشی

ماست بندی در خانه را فرا بگیرید! Reviewed by Momizat on . ماست بندی در خانه را فرا بگیرید! اگر میخواهید در خانه ماست درست کنید اصلاً نگران نباشید ممکن است در ظاهر درست کردن ماست خانگی سخت باشد اما بعد از چند بار امتحان ماست بندی در خانه را فرا بگیرید! اگر میخواهید در خانه ماست درست کنید اصلاً نگران نباشید ممکن است در ظاهر درست کردن ماست خانگی سخت باشد اما بعد از چند بار امتحان Rating: 0

ماست بندی در خانه را فرا بگیرید!

ماست بندی در خانه را فرا بگیرید!

اگر میخواهید در خانه ماست درست کنید اصلاً نگران نباشید ممکن است در ظاهر درست کردن ماست خانگی سخت باشد اما بعد از چند بار امتحان کردن تبدیل به متخصص ماست زدن می شود. یعنی یک ماست بند حرفه ای!

طرز تهیه ماست خانگی

برای تهیه ماست، بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید زیرا هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست سفت‌ تری خواهید داشت.

مواد لازم جهت تهیه ماست:

شیر پاستوریزه یک لیتری ۳ پاکت
برای هر یک پاکت یک لیتری ۱٫۵ تا ۲ قاشق غذا خوری ماست تازه

طرز تهیه ماست:

yogurt2-e1
مراحل طرز تهیه ماست

مرحله اول طرز تهیه ماست:

در ابتدا شیرها را درون یک قابلمه با گنجایش شیرها بریزید. روی شعله بگذارید تا بجوش آید.

دومین مرحله از طریقه درست کردن ماست:

بگذارید که به مرحله جوش برسد. زیر شعله را خاموش و قابلمه را در جایی بگذارید تا خنک شود.

مرحله سوم طرز تهیه ماست:

خنک شدن شیر باید به حدی باشد که اگر نوک انگشت کوچکمان را داخل شیر کنیم گرمای آن در حدی باشد که نه احساس کنید سرد شده است و نه داغ است، دقیقا در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد باشد.

homemade-yogurt-recipe-e1

چهارمین مرحله طرز تهیه ماست:

وقتی شیرمان به آن درجه رسید، ماست را به آن اضافه کنید برای هر پاکت شیر یک لیتری یک و نیم تا دوقاشق غذا خوری ماست کافی است .همیشه از ماست تازه استفاده کنید. ماست را اول کمی به هم بزنید بعد داخل شیر ریخته و کاملا مخلوط کنید و درب قابلمه را پارچه خیلی نازکی بکشید که وقتی بخار می کند ذرات آب داخل ماست نریزد.

آخرین مرحله از طرز تهیه ماست:

سپس یک ملحفه ضخیم دور قابلمه بپیچید و برای ۵ الی ۶ ساعت در جایی قرار دهید بعد از این مدت ماست را داخل یخچال برای مدت یک روز نگه دارید سپس نوش جان کنید.

yogurt1-e1

چگونه ماست را ترش یا شیرین درست کنیم؟

طرز تهیه ماست ترش و شیرین

اگر دمای شیر مایه زده شده بیش از ۵۰ درجه سانتی گراد یعنی سوزان باشد، مایه ماست تازه نباشد یا میزان آن زیاد باشد، دمای گرمخانه گذاری بالا باشد، زمان تخمیر طولانی شود یا ماست پس از خروج از گرمخانه به کندی سرد شود، بدون شک ماست ترش می شود.

اگر دمای شیر مایه زده شده و گرمخانه کمتر از دمای بدن باشد و مایه ماست تازه باشد احتمال این که ماست شیرین شود زیاد است.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا