مجله تفر یحی آموزشی

قیمه نجفی یک غذای نذری ویژه برای محرم Reviewed by Momizat on . قیمه نجفی یک غذای  ندری ویژه برای محرم دیدگا: حتما شما هم اسم قیمه نجفی به گوشتون خورده و شاید هم طعم این غذای خوشمزه عربی رو تجربه کردید ولی در این مطلب دستور قیمه نجفی یک غذای  ندری ویژه برای محرم دیدگا: حتما شما هم اسم قیمه نجفی به گوشتون خورده و شاید هم طعم این غذای خوشمزه عربی رو تجربه کردید ولی در این مطلب دستور Rating: 0

قیمه نجفی یک غذای نذری ویژه برای محرم

قیمه نجفی یک غذای  ندری ویژه برای محرم

دیدگا: حتما شما هم اسم قیمه نجفی به گوشتون خورده و شاید هم طعم این غذای خوشمزه عربی رو تجربه کردید ولی در این مطلب دستور تهیه این غذای خوشمزه رو آمده کردیم که امیدوارم لذت ببرید. اگر هم دوست داشتید تشریف ببرید شهر مقدس قم در گذر خان و در هیئت عربهای مقیم قم شرکت کنید و از این غذای فوق العاده میل کنید.

  fo4093

قیمه نجفی؛ غذای گوشتی و سنتی لذیذ

یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.

مواد لازم برای قیمه نجفی :

 گوشت گوسفندی بدون استخوان  ۲۵۰ گرم
 نخود ۱۵۰ گرم
 پیاز متوسط  ۱ عدد
 رب گوجه فرنگی  ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آب زده ۵ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
دارچین به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه قیمه نجفی :
گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود. برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

نخود را حداقل ۱۲ ساعت خیسانده و کاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه و با گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

این خورش را می توان با برنج سفید سرو کرد.

نکاتی برای تهیه قیمه نجفی :
این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.

 

منبع : peymooneh.com

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا