مجله تفر یحی آموزشی

آموزش میان وعده و پیش غذای خوشمزه با سیب زمینی Reviewed by Momizat on .  آموزش میان وعده و پیش غذای خوشمزه با سیب زمینی دیدگا: این یه دسر خوشمزه و مخلفات خیلی خاص مخسوب میشه. سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چ  آموزش میان وعده و پیش غذای خوشمزه با سیب زمینی دیدگا: این یه دسر خوشمزه و مخلفات خیلی خاص مخسوب میشه. سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چ Rating: 0

آموزش میان وعده و پیش غذای خوشمزه با سیب زمینی

 آموزش میان وعده و پیش غذای خوشمزه با سیب زمینی

دیدگا: این یه دسر خوشمزه و مخلفات خیلی خاص مخسوب میشه. سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.

مواد ازم:

  •  سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : ۶۷۵ گرم
  •  شکر قهوه ای : ۴ قاشق غذاخوری
  •  کره : ۶۰ گرم
  •  آب پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری
  •  گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری
 ۱۰۰۱۸۵۱_۱۶۸
طرز تهیه:
۱٫ سیب زمینی ها را ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .۲٫ شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .

۳٫ آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .

۴٫ سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود .

۵٫ جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید .

۶٫ سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا