مجله تفر یحی آموزشی

دستور کیک اسفنجی با تکه های گلابی Reviewed by Momizat on . دستور کیک اسفنجی با تکه های گلابی درست کردن کیک اسفنجی با ترکیبی از تکه های میوه طعمی بسیار دوست داشتنی رو برای شما به ارمغال می آورد... به ادامه این مطلب حتما دستور کیک اسفنجی با تکه های گلابی درست کردن کیک اسفنجی با ترکیبی از تکه های میوه طعمی بسیار دوست داشتنی رو برای شما به ارمغال می آورد... به ادامه این مطلب حتما Rating: 0

دستور کیک اسفنجی با تکه های گلابی

دستور کیک اسفنجی با تکه های گلابی

درست کردن کیک اسفنجی با ترکیبی از تکه های میوه طعمی بسیار دوست داشتنی رو برای شما به ارمغال می آورد… به ادامه این مطلب حتما توجه کنید.

مواد لازم:
  • کره نرم شده : ۲۰۰ گرم
  •  شکر تصفیه نشده : ۱۷۵ گرم
  •  تخم مرغ زده شده : ۳ عدد
  •  آرد بکینگ پودردار : ۱۵۰ گرم
  •  پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
  •  شیر : ۲ قاشق غذاخوری
  •  گلابی کوچک پوست کنده , بدون هسته , برش خرده : ۲ عدد
 
۱۰۰۲۷۱۴_۵۵۷
 

 

طرز تهیه:

۱٫ کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیاندازید .

۲٫ در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم کمرنگ و پفکی درست شود .

۳٫ تخم مرغ زده شده را به تدریج ضمن هم زدن ذره ذره , به کرم اضافه نمایید و پس از هربار افزودن , خوب با مواد بزنید .

۴٫ آرد و کاکائو را به درون کاسه اضافه نمایید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .

۵٫ مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف نمایید .

۶٫ برش های گلابی را روی مخلوط کیک , کنار هم به شعاع قالب بچینید .

۷٫ کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا زمانی که سفت شده باشد .

۸٫ بگذارید کیک داخل قالب خنک شود . سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا قبل از سرو , کاملا خنک شود .

توصیه سرآشپز:

شکلات را آب نموده , روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید .

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا