مجله تفر یحی آموزشی

کوکویی از جنس مرغها و زعفرانهای معطر Reviewed by Momizat on . کوکویی از جنس مرغها و زعفرانهای معطر دیدگا: شاید کوکوهای از غذاهایی هستند که بیشتر ساعات را در سفره های ایرانی بسر می برند و انواع مختلف و طعم های مختلفی رو تشک کوکویی از جنس مرغها و زعفرانهای معطر دیدگا: شاید کوکوهای از غذاهایی هستند که بیشتر ساعات را در سفره های ایرانی بسر می برند و انواع مختلف و طعم های مختلفی رو تشک Rating: 0

کوکویی از جنس مرغها و زعفرانهای معطر

کوکویی از جنس مرغها و زعفرانهای معطر

kookoo-morgh

 

مواد لازم:
سينه مرغ= ۱ عدد
سير= ۱ حبه
پياز= ۱ عدد
زعفران دم كرده= يك دوم قاشق چاي خوري
نمك و فلفل =به ميزان لازم
تخم مرغ= ۴ عدد


طرز تهیه:
سينه مرغ را با يك حبه سير و مقداري آب و نمك، روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود.
سپس استخوان هاي مرغ را جدا و آن را ريش نماييد.
آن گاه پياز رنده شده، زعفران دم كرده، نمك و تخم مرغ ها را بيفزاييد.
كف تابه را روغن بريزيد تا داغ شود، سپس مواد آماده ي فوق را درون تابه بريزيد و در ظرف را بگذاريد تا تخم مرغ آن بسته شود.
اكنون كوكو را برگردانيد تا سمت ديگر آن نيز سرخ شود.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا