مجله تفر یحی آموزشی

طبخ ماهی به روشی کاملا حرفه ای با فویل Reviewed by Momizat on . طبخ ماهی به روشی کاملا حرفه ای با فویل دیدگا: درست کردن ماهی آن هم برای مهمانی ها کمی سخت و ترسناک است. ترس این که شاید ماهی خوب پخته نشود یا این که هنگام سرخ ک طبخ ماهی به روشی کاملا حرفه ای با فویل دیدگا: درست کردن ماهی آن هم برای مهمانی ها کمی سخت و ترسناک است. ترس این که شاید ماهی خوب پخته نشود یا این که هنگام سرخ ک Rating: 0

طبخ ماهی به روشی کاملا حرفه ای با فویل

طبخ ماهی به روشی کاملا حرفه ای با فویل

دیدگا: درست کردن ماهی آن هم برای مهمانی ها کمی سخت و ترسناک است. ترس این که شاید ماهی خوب پخته نشود یا این که هنگام سرخ کردن به تابه بچسبد. حتی اگر خوب پخته شود و به تابه هم نچسبد باز هم یک مشکل دیگر هست و آن هم بوی بد ماهی است که هنگام شستن ظرف ها به جای می ماند.
 

 

به همین دلیل پخت ماهی را در فویل به شما پیشنهاد می کنم. با این روش می توانید ماهی را بدون هیچ نقصی بپزید و برای تمیز کردن ظروف هم هیچ سختی به خود ندهید. روش پخت ماهی در فویل هم عطر و بوی خوبی به ماهی می دهد و هم آن را ترد و ورقه ورقه می کند.

مواد مورد نیاز:

  • فیله ماهی (ماهی سالمون یا ماهی کاد)
  • ماریناد ماهی آماده یا خانگی (روغن زیتون، مقداری سس سویا، سبزیجات معطر تازه، پیاز سبز و سیر)
  • فویل آلومینیومی
 

۹۶۱۵۸۶_۶۷۵
 
طرز تهیه:
 
۱٫ در داخل ظرفی ماریناد را آماده کنید. فویل را روی سینی فر قرار دهید. ماهی را روی فویل قرار دهید و با قاشق سس را روی آن بریزید.

۲٫ هر چهار طرف فویل را محکم به هم وصل کنید تا کاملا روی ماهی با فویل پوشانیده شود.

۳٫ برای ماهی کاد کمی برگ ریحان به آن اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد. همچنین می توانید به جای روغن زیتون و سبزیجات معطر سس پستو به آن اضافه کنید.

۴٫ در بستن فویل حتما دقت کنید که هیچ جای درزی باز نماند چون هم ماهی بهتر پخته می شود و هم فر کثیف نمی شود.

۵٫ اگرمی خواهید ماهی را بپزید آن را داخل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید. پختن ماهی به طور میانگین ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طول می کشد. البته بستگی به اندازه و مقدار ماهی دارد.

۶٫ اگر می خواهید روی باربیکیو آن را بپزید فویل را روی باربیکیو با حرارت متوسط قرار دهید. نیازی به حرکت دادن آن روی باربیکیو ندارید. فقط کافی است با آرامش تمام کنار بنشینید. در مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ماهی کاملا می پزد.

 
با این روش هم ماهی مغزپخت می شود و هم طعم موادی که به آن اضافه کرده اید را می گیرد. برای این روش می توانید به جای فویل از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. البته بستن کاغذ روغنی کمی سخت تر است و شاید مثل فویل کاملا بسته نشود اما با کمی تمرین مهارت آن را بدست می آورید.
۹۶۱۵۸۸_۱۸۹ ۹۶۱۵۸۷_۱۷۷  ۹۶۱۵۸۹_۸۵۵

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا