مجله تفر یحی آموزشی

غذای محلی استان کرمان به اسم مجور کدو Reviewed by Momizat on . مجور کدو مجور کدو یکی از غذاهای محلی استان کرمان است که غذایی کم هزینه و در عین حال مقوی و سلامت محسوب می شود. مواد اولیه: کدو ۵۰۰ گرم پنیر سفید ۱۵۰ گرم تخم‌ مر مجور کدو مجور کدو یکی از غذاهای محلی استان کرمان است که غذایی کم هزینه و در عین حال مقوی و سلامت محسوب می شود. مواد اولیه: کدو ۵۰۰ گرم پنیر سفید ۱۵۰ گرم تخم‌ مر Rating: 0

غذای محلی استان کرمان به اسم مجور کدو

مجور کدو

مجور کدو یکی از غذاهای محلی استان کرمان است که غذایی کم هزینه و در عین حال مقوی و سلامت محسوب می شود.

مواد اولیه:

  • کدو ۵۰۰ گرم
  • پنیر سفید ۱۵۰ گرم
  • تخم‌ مرغ ۲ عدد
  • آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • شوید خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
۹۶۹۰۷۳_۵۳۵

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا کدوها را رنده نموده، بعد تخم‌مرغ‌ ها را به آن می‌افزاییم. در ظرفی جداگانه آرد گندم و شوید را مخلوط کرده و به کدوها اضافه می‌کنیم.

۲٫ در مرحله آخر پنیر رنده شده را افزوده، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و ظرف مناسب فر را با روغن مایع کاملاً چرب کرده و تمام مواد را داخل آن می‌ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه درب فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌ گراد می‌گذاریم تا روی آن طلایی شود و سپس سرو می‌‌کنیم.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا