مجله تفر یحی آموزشی

آموزش درست کردن کشک کدوی خوشمزه Reviewed by Momizat on . کشک کدو یه غذای محلی فوق العاده خوشمزه با کشک و کدو که امیدوارم خوشتون بیاد مواد اولیه: کدو سبز ۸ عدد کشک ۱ پیمانه پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ  به میزان لاز کشک کدو یه غذای محلی فوق العاده خوشمزه با کشک و کدو که امیدوارم خوشتون بیاد مواد اولیه: کدو سبز ۸ عدد کشک ۱ پیمانه پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ  به میزان لاز Rating: 0

آموزش درست کردن کشک کدوی خوشمزه

کشک کدو

یه غذای محلی فوق العاده خوشمزه با کشک و کدو که امیدوارم خوشتون بیاد

مواد اولیه:

  • کدو سبز ۸ عدد
  • کشک ۱ پیمانه
  • پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر داغ  به میزان لازم
  • نعناع داغ  به میزان لازم
  • مغز گردو  ۳۰ گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه  به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
۹۶۹۰۷۲_۹۱۵

طرز تهیه:

۱٫ کدوها را پوست بگیرید و سرخ کنید. اگر مشکل اضافه وزن دارید، می‌توانید آنها را بخار پز کنید. در ظرف دیگری، پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید و به کدوها اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم در همین مرحله اضافه کنید.

۲٫ حالا در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آن‌ها کشیده شود. در صورت تمایل می‌توانید ۲عدد گوجه فرنگی را هم خرد کرده و در غذا بریزید تا همراه با کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.

۳٫ سپس مغز گردوی خرد شده یا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود. حالا مقدار دیگری کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشید.

۴٫ روی کشک کدو را با پیازداغ، سیرداغ، نعناع داغ و گردو تزئین کنید. در صورت تمایل می‌توانید کمی از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و برای تزئین استفاده کنید.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا