مجله تفر یحی آموزشی

زیره پلو با گوشت قلقلی یک ناهار حرفه ای Reviewed by Momizat on . زیره پلو دستور غذاهای محلی ایرانی همیشه سرشار از مواد غذایی و گیاهان مفید هست... امیدوارم از این غذای خوشمزه خوشتون بیاد. مواد اولیه: روغن (آبكرده) یك استكان بر زیره پلو دستور غذاهای محلی ایرانی همیشه سرشار از مواد غذایی و گیاهان مفید هست... امیدوارم از این غذای خوشمزه خوشتون بیاد. مواد اولیه: روغن (آبكرده) یك استكان بر Rating: 0

زیره پلو با گوشت قلقلی یک ناهار حرفه ای

زیره پلو

دستور غذاهای محلی ایرانی همیشه سرشار از مواد غذایی و گیاهان مفید هست… امیدوارم از این غذای خوشمزه خوشتون بیاد.

مواد اولیه:

  • روغن (آبكرده) یك استكان
  • برنج ۳ لیوان
  • زیره (سیاه) نصف استكان
  • زعفران یك قاشق چایخوری
  • سیب زمینی یك عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت (دنده گوسفند) نیم كیلو
  • نمك به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
۹۶۹۰۷۱_۸۹۳

طرز تهیه:

۱٫ در ظرفی پیاز را نیم سرخ كرده و دنده گوسفند را در آن سرخ كنید و پس از اضافه كردن آب اجازه دهید گوشت بپزد.

۲٫ پس از پخته شدن دنده ها و وقتی آب به اندازه ۴ لیوان باقی ماند برنج شسته شده را به آن اضافه كرده و زعفران و نمك را به مواد اضافه كنید و زیره را با آن مخلوط كنید و اجازه دهید دم بكشد.سیب زمینی ها را سرخ كرده وهمراه غذا میل كنید.

نكات:

۱٫ میتوانید برای زودتر پخته شدن گوشت آن را درون زودپز بپزید

۲٫ این غذا به صورت لاپلو هم طبخ میشود بدین منظور برنج را جدا بپزید و اجازه دهید آب گوشت تمام شود و آن را با سایر مواد لای برنج بدهید.

۳٫ استفاده از گوشت قلقلی به جای گوشت در این غذا امكان پذیر است.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا