مجله تفر یحی آموزشی

یک خورشت پاییزی خوشمزه با به و آلو Reviewed by Momizat on . خورش بِه آلو خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است، تهیه خورش به در پاییز که فصل به است مرسوم میباشد. مواد اولیه: ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی ۲ خورش بِه آلو خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است، تهیه خورش به در پاییز که فصل به است مرسوم میباشد. مواد اولیه: ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی ۲ Rating: 0

یک خورشت پاییزی خوشمزه با به و آلو

خورش بِه آلو

خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است، تهیه خورش به در پاییز که فصل به است مرسوم میباشد.

مواد اولیه:

  • ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • آب به مقدار لازم
  • ۳ عدد به متوسط
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • ۱۵۰ گرم آلو بخارا
  • ۳ قاشق سوپ خوری شکر
  • ۲ قاشق سوپخوری آب لیمو
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زعفران حل شده در آب جوش به مقدار لازم
۹۶۹۰۷۰_۲۳۲

طرز تهیه:

۱٫ جهت تهیه خورش به و آلو، گوشت را به قطعه های کوچک خرد کنید و با پیاز خرد شده و مقداری روغن تفت دهید. آب را اضافه و حرارت اجاق را ملایم کنید تا به مدت یک ساعت و نیم گوشت و پیاز سرخ شده تقریبا پخته شود.

۲٫ آلو ها را شسته و در آب به مدت یک ساعت خیس کنید. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنید و تخم آن ها را بگیرید، سپس به صورت پره پره برش دهید و با مقداری روغن مایع سرخ کردنی کمی سرخ کنید و با آلو که از قبل خیس کرده اید به گوشت و پیاز پخته شده اضافه کنید.

۳٫ شکر، آب لیمو تازه، نمک و فلفل را با زعفران آب شده به خورش به اضافه کنید و بگذارید خورش به و آلو آهسته بجوشد و جا بیفتد.

۴٫ در صورت تمایل ۲/۳ پیمانه لپه معادل ۱۰۰ گرم را با پیاز و گوشت سرخ شده تفت دهید و بگذارید تا بپزد.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا