مجله تفر یحی آموزشی

خورش آلوچه یک طعم هیجان انگیز Reviewed by Momizat on . خورش آلوچه یکی از غذاهای محلی استان کرمان خورش آلوچه هست که واقعا طعم خاصی داره... امیدواریم از این دستور غذا خوشتون بیاد. مواد اولیه: گوشت ۴۰۰ گرم لوبیاچیتی  ۱ خورش آلوچه یکی از غذاهای محلی استان کرمان خورش آلوچه هست که واقعا طعم خاصی داره... امیدواریم از این دستور غذا خوشتون بیاد. مواد اولیه: گوشت ۴۰۰ گرم لوبیاچیتی  ۱ Rating: 0

خورش آلوچه یک طعم هیجان انگیز

خورش آلوچه

یکی از غذاهای محلی استان کرمان خورش آلوچه هست که واقعا طعم خاصی داره… امیدواریم از این دستور غذا خوشتون بیاد.

مواد اولیه:

  • گوشت ۴۰۰ گرم
  • لوبیاچیتی  ۱۰۰ گرم
  • رب  یک قاشق سوپ خوری
  • سبزی خشک ۳۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده نصف پیمانه
  • الوچه خشک  ۱۰۰ گرم
  • آبلیمو دو قاشق سوپ خوری
  • روغن  نصف پیمانه
  • ادویه  به میزان لازم
۹۶۹۰۶۹_۷۳۲

طرز تهیه:

۱٫ گوشت را با پیاز تفت میدهیم و لوبیای خیس شده را با مقداری ابجوش به گوشت اضافه میکنیم. نمک و ادویه ها را افزوده و می گذاریم با حرارت ملایم پخته شود.

۲٫ پس از پخته شدن گوشت، لوبیا، سبزی خشک، الوچه، آبلیمو و رب را می افزاییم. پس از نیم ساعت جوشیدن اماده ی سرو است.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا