مجله تفر یحی آموزشی

دستور طبخ آبگوشت زیره خوشمزه کرمانی Reviewed by Momizat on . دستور طبخ آبگوشت زیره خوشمزه کرمانی کرمانی‌ها با زیره مخصوصی که دارند غذاهای خوشمزه و مقوی درست می‌کنند. یکی از این غذاها آبگوشت زیره است که با همه آبگوشت‌ها فر دستور طبخ آبگوشت زیره خوشمزه کرمانی کرمانی‌ها با زیره مخصوصی که دارند غذاهای خوشمزه و مقوی درست می‌کنند. یکی از این غذاها آبگوشت زیره است که با همه آبگوشت‌ها فر Rating: 0

دستور طبخ آبگوشت زیره خوشمزه کرمانی

دستور طبخ آبگوشت زیره خوشمزه کرمانی

کرمانی‌ها با زیره مخصوصی که دارند غذاهای خوشمزه و مقوی درست می‌کنند. یکی از این غذاها آبگوشت زیره است که با همه آبگوشت‌ها فرق می‌کند. هیچ خبری از نخود و لوبیا و سیب‌ زمینی در آن نیست. فقط گوشت است و زیره و کمی سیر. اگر دلتان می‌خواهد یک آبگوشت ناب، قدیمی و سنتی بخورید حتماً مدل زیره ای آن را امتحان کنید.

مواد اولیه:

  •     ۴۰۰ گرم  گوشت آبگوشتی
  •     ۱ عدد  پیاز
  •     ۳ حبه  سیر
  •     ۱ ق س پودر زیره سیاه
  •     ۲ ق س رب گوجه‌فرنگی
  •     نمک و فلفل و زردچوبه به‌اندازه لازم
۹۶۹۰۶۶_۴۵۷

طرز تهیه:

۱٫ پیاز را نگینی خردکنید و با گوشت کمی تفت دهید. لازم نیست روغن بریزید. گوشت با چربی خودش کمی تفت می‌خورد.

۲٫ سیر را رنده کنید و با گوشت،پودر زیره، رب گوجه‌فرنگی، فلفل،زردچوبه و ۴ لیوان آب به مدت ۳ ساعت با شعله کم بپزد.

۳٫ وقتی گوشت خوب پخت و آب آن کم شد، نمک را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، آن را از روی حرارت بردارید.کرمانی‌ها گوشت این غذارا با نان میل می‌کنند و درون آب آن نان خشک محلی ترید می‌کنند.

نکات:

۱٫ برای خوش‌طعم کردن آب‌گوشت می‌توانید از مرزه خشک یا ترخون خشک استفاده کنید. البته بعدازاینکه آبگوشت پخت از این سبزی‌های معطر استفاده کنید تا این سبزی‌هاغذای تان را تلخ نکند.

۲٫ کرمانی‌های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی‌کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می‌دهند.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا