مجله تفر یحی آموزشی

آبگوشت بادمجان و کشک از کرمان Reviewed by Momizat on . آبگوشت بادمجان و کشک از کرمان غذاهای محلی و معروف هر استان را به تفکیک به شما معرفی کرده و آموزش دهیم. امروز با غذاهای محلی استان کرمان ما را همراهی کنید. آبگوش آبگوشت بادمجان و کشک از کرمان غذاهای محلی و معروف هر استان را به تفکیک به شما معرفی کرده و آموزش دهیم. امروز با غذاهای محلی استان کرمان ما را همراهی کنید. آبگوش Rating: 0

آبگوشت بادمجان و کشک از کرمان

آبگوشت بادمجان و کشک از کرمان

غذاهای محلی و معروف هر استان را به تفکیک به شما معرفی کرده و آموزش دهیم. امروز با غذاهای محلی استان کرمان ما را همراهی کنید.

آبگوشت بادمجان و کشک

مواد اولیه:

  • کشک ساییده ۱ پیمانه
  • گوشت چرب با استخوان ۵۰۰ گرم
  • نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی پوست کنده ۱ عدد
  • پیاز یک عدد متوسط
  • بادمجان قلمی ۸ عدد
  • چغندر ورقه شده ۱ عدد
  • خیار ۴ عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

۹۶۹۰۶۵_۴۹۴

طرز تهیه:

۱٫ نخود و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی می کنیم و می شوییم. پیاز را چهار قاچ می کنیم. گوشت استخوان دار را همراه با پیاز و حبوبات، روی حرات قرار می دهیم. بعد از ۲ ساعت،  زردچوبه و فلفل و سیب زمینی را اضافه می کنیم. پس از پخت سیب زمینی، آن را از روی حرارت بر می داریم. آب این غذا نباید خیلی کم باشد.

۲٫ بادمجان ها را پوست گرفته و پس از خیس نمودن در آب و خشک کردن، در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. چغندرها را کف تابه گذاشته و روی آنها بادمجان می چینیم. کمی از آب گوشت را روی آن ریخته و در تابه را می گذاریم تا بپزند.

۳٫ سپس نیمی از بادمجان ها را با مقداری آبگوشت و کشک مخلوط کرده و می کوبیم. بعد به آبگوشت افزوده و حرارت را ملایم می کنیم تا گرم بماند.

۴٫ بقیه بادمجان ها را با چغندر پخته در دیس می کشیم و کنار ظرف را با خیار پوست کنده و خرد شده تزیین می کنیم. مردم کرمان معتقدند که چغندر و خیار، گرمی بادمجان را مهار می کنند.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا