مجله تفر یحی آموزشی

آموزش مرغ با فیگور حلزون! Reviewed by Momizat on . براتون یه غذای خوشمزه اماده کردیم که واقعا خاصه... خیلی خوشمزست...خیلی هم آسونه...خیلی هم سریع حاضر میشه... مواد لازم: آبلیموی تازه به میزان لازم روغن مایع سه ق براتون یه غذای خوشمزه اماده کردیم که واقعا خاصه... خیلی خوشمزست...خیلی هم آسونه...خیلی هم سریع حاضر میشه... مواد لازم: آبلیموی تازه به میزان لازم روغن مایع سه ق Rating: 0

آموزش مرغ با فیگور حلزون!

براتون یه غذای خوشمزه اماده کردیم که واقعا خاصه… خیلی خوشمزست…خیلی هم آسونه…خیلی هم سریع حاضر میشه…

مواد لازم:

  • آبلیموی تازه به میزان لازم
  • روغن مایع سه قاشق سوپخوری
  • زعفران آب کرده سه قاشق سوپخوری
  • پودر گوجه دو قاشق سوپخوری
  • سینه مرغ (فیله شده) ۱عدد
  • نمک به میزان لازم
۹۷۱۵۴۷_۴۵۵

طرزتهیه:

۱-اول سینه ی مرغ رو بصورت نوارهای باریک باریک برش بدید…بعد پودر گوجه و زعفرون آب کرده و نمک و آبلیمو و روغن رو به رشته های مرغ اضافه کنید و مواد رو حسابی باهم مخلوط کنید که کل مواد به خورد مرغ بره…کلا دودیقه میشه.

۲-بعد هم مرغ ها رو شبیه حلزون رول میکنید و به سیخ چوبی میزنید و با حرارت بالا حدود دو دیقه این طرف و دو دیقه هم اون طرف مرغ ها رو سرخ میکنید….

۳-غذای ما آمادست….

۴-میتونید هر جوری که خواستید این غذا رو سرو کنید…

۵-دور چین مواد هم میتونید سیب زمینی سرخ کرده پیاز سوخاری کدوی سوخاری وگوجه ی سرخ شده یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتید بذارید… من وقت زیادی نداشتم برای همین خیلی ساده و خلوت درستش کردم…

۶-از دستش ندید خیلی راحته….و خیلی هم لذید.

فقط دو تا نکته:

پودر گوجه گوجه ی پودر شده نیست. توی عطاری ها هست. ترکیب چند مدل ادویه هست که مهمترینش گوجه و موسیره. خیلی هم خوشمزست.

 
نکته ی بعدی درست کردن رعفرونه… دوتا تیکه ی کوچیک یخ رو بذارید توی ظرف و نصف قاشق چایخوری ژعفرون پودر شده بهش اضافه کنید. میبینید که رنگش سه برابر شده.

ارسال یک دیدگاه


رفتن به نوارابزار
بازگشت به بالا